Stalen bordestrap

Stalen bordestrappen

Stalen bordestrap

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat een stalen bordestrap voor u kan maken? Dan bent u bij Van Dijk Metaaldesign aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in metaaldesign op maat, omdat elke klant een design van topkwaliteit verdient. Door te werken met een creatieve en oplossingsgerichte insteek, leveren wij producten af waar we trots op zijn, elke keer weer. Ook voor het ontwerpen en vervaardigen van een stalen bordestrap draaien wij onze hand niet om! Deze mooie, praktische trappen bestaan vaak uit één of meerdere platforms die zorgen voor een rustpunt in de trap. Daardoor zijn ze net even anders en creëren ze een uniek beeld in uw woning!

Waarom kiezen voor een stalen bordestrap?

Misschien vraagt u zich af, waarom moet ik kiezen voor een stalen bordestrap? Ten eerste is de trap een echte eyecatcher, die een unieke toevoeging is aan uw woning. Door te kiezen voor een non-conventionele trap, maakt u handig gebruik van de ruimte en verandert u een alledaags object in een mooi onderdeel van uw interieur. Andere voordelen van een stalen bordestrap zijn:

  •  De platforms creëren een sereen punt tussen de verschillende trapgedeelten in; 
  • De trap brengt rust in de ruimte;
  • De trap biedt degene die de trap beklimt een pauzemomentje aan;
  • De trap is makkelijk te beklimmen voor mensen die wat slechter ter been zijn.

Stalen bordestrap: voor elk interieur

Een stalen bordestrap past in elk interieur. De trap is vaak zelfs makkelijker in te passen dan een conventioneel exemplaar! Dankzij het bordes, of de meerdere bordessen, kan de trap namelijk gemakkelijk van richting veranderen. Zo heeft u meer speling en kunt u de trap vormen naar de ruimte, wat zorgt voor een dynamisch gevoel. Wanneer u de trap nog verder omhoog wilt laten gaan, kunt u de bordessen gebruiken om toegang te geven naar de ruimte op dezelfde hoogte. Daardoor is een bordestrap ook zeer geschikt voor een woning van meerdere verdiepingen. 

voorbeelden van onze stalen trappen

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Wat kost een stalen bordestrap?

Bent u benieuwd naar de kosten van een stalen bordestrap? Deze kosten kunnen erg variëren omdat ze afhankelijk zijn van verschillende factoren. Denk hierbij aan de metaalsoort, de vorm, de opbouw, de hoeveelheid verdiepingen, de afmetingen en andere extra’s zoals trapleuningen of trapverlichting. Gemiddeld kost een stalen trap tussen de € 3.000,- en € 7.500,-. Hoewel dit natuurlijk een investering is, zitten er wel veel voordelen aan staal:

  • Een stalen trap gaat ontzettend lang mee;
  • Staal is een uitermate sterk en duurzaam materiaal;
  • Staal vergt weinig onderhoud;
  • U kunt tot een leven lang genieten van uw eigen stalen bordestrap!

Stalen bordestrap op maat gemaakt

Bij Van Dijk Metaaldesign maken wij al onze producten op maat. Geen woning of bedrijfspand is namelijk hetzelfde, waardoor een trap op maat eigenlijk heel logisch is. Door de trap zelf bij u in te meten weten we zeker dat deze precies zal passen. Daarnaast zorgt maatwerk ervoor dat aan al uw wensen wordt voldaan en dat de trap precies naar uw smaak is! Voordat wij aan de slag gaan, nemen wij altijd eerst het ontwerp van het product met u door. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan wij aan de slag met de productie in onze eigen werkplaats. Gedurende het hele proces overzien wij de stappen zodat we zeker weten dat alles vlekkeloos verloopt.

Andere diensten bij Van Dijk Metaaldesign

Naast een stalen bordestrap kunt u bij Van Dijk Metaaldesign ook terecht voor andere diensten, zoals bijvoorbeeld stalen binnendeuren, kozijnen of stalramen. Wij leveren meerdere producten voor zowel binnen- als buitenshuis. Of u nou een gehele verbouwing met ons wil doen of slechts een trap laten plaatsen, wij staan graag voor u klaar. Kies daarom voor Van Dijk Metaaldesign!

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen bordestrap op maat

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?

GEREALISEERDE stalen deuren PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Rhenen
Bordes trap met balustrades en stalen deur
Gameren
Stalen bordestrappen voor ISO Group
Alblas
Stalen trap in prachtig nieuw bedrijfspand
Almelo
Trap van roestvrij staal met eikenhouten treden
Houten
Complete verbouwing met stalen (taats)deuren in modern-landelijke zorgboerderij
Cothen
Roestvrij stalen trap in Cothen
Driebergen
Stalen trappen & balustrade
Meer inspiratie opdoen?