HANDGREPEN

Stalen deuren groesbeek

Handgrepen

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van kleuren voor handgrepen bij Van Dijk. Met ons uitgebreide assortiment kunnen we handgrepen leveren in elke gewenste RAL-kleur. Geef je deuren een unieke en persoonlijke uitstraling die perfect past bij jouw stijl en visie. Laat je inspireren door de diverse kleuropties en maak van jouw deurklinken een prachtig accent in je interieur.

Persoonlijke expressie...

veilig en functioneel

Voeg een vleugje kleur en stijl toe aan je deuren met onze op maat gemaakte handgrepen. Bij Van Dijk bieden we een uitgebreid scala aan RAL-kleuren om jouw handgrepen perfect af te stemmen op de deuren. Of je nu kiest voor een harmonieuze kleurcombinatie of een gedurfd contrast, wij zorgen ervoor dat de handgrepen naadloos passen bij jouw interieurconcept. Geef je deuren een verfijnde en gepersonaliseerde uitstraling met handgrepen in jouw favoriete RAL-kleur.

Stalen deuren handgrepen

Hoeklijn

Ontdek de onderscheidende schoonheid van onze op maat gemaakte hoeklijn handgrepen bij Van Dijk. Met zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor detail creëren we handgrepen die naadloos passen bij jouw deurontwerpen. Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan jouw interieur met onze exclusieve hoeklijn handgrepen, speciaal ontworpen om jouw deuren een verfijnde uitstraling te geven.

Stalen schuifdeuren Boskoop

Ronde buis

Ontdek de onderscheidende schoonheid van onze op maat gemaakte hoeklijn handgrepen bij Van Dijk. Met zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor detail creëren we handgrepen die naadloos passen bij jouw deurontwerpen. Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan jouw interieur met onze exclusieve hoeklijn handgrepen, speciaal ontworpen om jouw deuren een verfijnde uitstraling te geven.

Stalen deuren groesbeek

Vierkante buis

Ontdek de onderscheidende schoonheid van onze op maat gemaakte vierkante buis handgrepen bij Van Dijk. Met zorgvuldig vakmanschap en oog voor detail creëren we handgrepen die perfect passen bij jouw deurontwerpen. Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan jouw interieur met onze exclusieve vierkante buis handgrepen, speciaal ontworpen om jouw deuren een verfijnde uitstraling te geven.

Ontdek de verfijnde allure van onze op maat gemaakte handgrepen bij Van Dijk. Met vakmanschap en aandacht voor detail creëren we handgrepen die zowel visueel indruk maken als functioneel comfort bieden. Voeg een vleugje stijl toe aan jouw deuren en ervaar de harmonieuze samensmelting van esthetiek en gebruiksgemak met onze exclusieve handgrepen.

Eigen handgreep naar keuze

ONZE WERKWIJZE

Smeedwerk2

Waarom Van Dijk MetaalDesign?

Ons bedrijf is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor exclusieve metaalbewerking. We zijn een jong en energiek bedrijf dat er constant naar streeft om te blijven innoveren. Dit plezier in ons werk is dan ook terug te zien in onze producten! Smeden is immers een vak apart, waarbij geen enkele klus hetzelfde is.

Omdat we een eigen productiehal hebben, kunnen wij het gehele proces van ontwerp tot uitvoering overzien. Daarbij wordt op elk detail gelet en zijn wij pas tevreden, wanneer jij dat ook bent. Ons kleinschalige team kenmerkt zich door te werken met korte lijnen en duidelijke communicatie. We zijn goed op elkaar ingespeeld, wat terug te zien is in de kwaliteit van ons werk!

Meer inspiratie

Path 3676

Persoonlijk Advies?

Wil jij meer weten over ons smeedwerk, of meteen een offerte opvragen? Dat kan! Bij Van Dijk Metaaldesign zijn we pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Neem daarom nu vrijblijvend contact met ons op!

Rectangle 579 2 1

Gratis brochure?

In de brochure van Van Dijk Metaaldesign vindt u interessante artikelen, achtergrondinformatie over ons bedrijf en natuurlijk veel inspirerende foto’s van gerealiseerde maatwerk projecten. Vul onderstaand formulier in en u krijgt het gratis toegezonden.

GEREALISEERDE PROJECTEN

Al onze meesterwerken in beeld!

Uitgeest
Monumentaal gemaal met stalen ramen
Hilversum
Appartementen met stalen ramen
Nijkerk
Monumentaal groene stalen kerkramen
Afferden
Zwarte traditionele stalramen
Dordrecht
Zwarte traditionele stalramen
Lopik
Witte stalramen in traditionele stijl
Gorinchem
Stalen puien met scharnierdeuren
Dieren
Prachtige stalramen en een sierlijke buitendeur
Dwingeloo
Stalen stalramen met isolatie
Markelo
Witte stalramen en glazen puien
Hendrik ido Ambacht
Stalen schuifdeuren in veranda
Rhenen
Bordes trap met balustrades en stalen deur
Lienden
Stalen schuifdeuren in een knus huis
Opheusden
Stalen taats- en scharnierdeuren
Horst
Gerenoveerde boerderij met stalen stalramen
Breugel
Traditionele stalramen in het wit
Langenboom
Zwarte industriële stalramen
Opheusden
Stalen pui en stalen taatsdeuren