WE HELPEN U GRAAG!

0J6A1968 HDR

WE HELPEN U GRAAG!

Onze adviseurs staan klaar om u uitgebreid te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op via één van de onderstaande kanalen of vul het contactformulier in. U hoort dan snel van ons!

ONZE GEGEVENS

Van Dijk Metaaldesign

Telefonisch zijn wij bereikbaar op:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 12:00 uur en 13:00 – 16:00 uur
Zaterdag: alleen op afspraak

Showroombezoek alleen op afspraak!

NEEM CONTACT OP

Bezoek ons op afspraak
Hermesweg 11
4051 BV Ochten

of vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u terug!

Snel een offerte aanvragen?

Adres wordt automatisch opgehaald
Mocht je bij je offerte-aanvraag foto voorbeelden hebben van de situatie, groter dan 10 MB, dan kun je deze via WeTransfer toevoegen en de link in het bericht plaatsen

Veelgestelde vragen

Alle vragen op een rij

Een stalen deur heeft een behoorlijk gewicht waardoor een stevige verankering vereist is. Daarnaast is het risico groot dat een bestaand kozijn niet haaks is, met als gevolg dat er lelijke kieren ontstaan. Daarom plaatsen wij onze deuren bij voorkeur in een bijpassend stalen kozijn. Alles is dan op de millimeter nauwkeurig op elkaar afgestemd waardoor een perfect eindresultaat gegarandeerd is.

Nadat de offerte is goedgekeurd gaan wij direct aan de slag. We maken een afspraak om alles op locatie in te meten. Inmeten kan op het moment dat de muren en het plafond zijn afgewerkt en de vloerbedekking (parket, natuursteen, gietvloer, enz.) ligt.  Om u een goed beeld te geven tekenen we de deur vervolgens op de juiste maat en met alle specificaties in 3D uit. Kortom, ja we maken elke deur volledig op maat!

Wij kunnen de deur in elke gewenste RAL kleur leveren. Daarnaast zijn er ook specials zoals bijvoorbeeld een stijlvolle bronskleurige coating. In onze showroom geven wij u een goed beeld van alle mogelijkheden.

Er is heel veel mogelijk. Staal is veel sterker dan hout. Hierdoor kan je werken met hele ranke profielen. Er zijn drie typen deuren: Taats-, scharnier-, en schuifdeuren. Qua indeling en uitvoering is er heel veel keus waardoor er voor iedere stijl een passende uitstraling gecreëerd kan worden, van subtiel modern tot landelijk of klassiek. In onze showroom vertellen we u graag over de mogelijkheden.

Bij ons is iedere vakverdeling maatwerk. Dat geeft onbeperkte mogelijkheden. Niet alleen recht toe recht aan, maar ook een gebogen lijnenspel of ronde vormen zijn mogelijk. Om u een goed beeld te geven wordt het ontwerp eerst in 3D uitgetekend. Pas als u helemaal tevreden bent over het ontwerp gaan we produceren.

In onze eigen showroom laten we u zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van stalen deuren. Daarnaast laten we daar ook onze andere producten zien zoals o.a. geïsoleerde stalramen.

Klik hier om een afspraak te maken.

Door onze jarenlange ervaring in stalen maatwerk producten hebben wij een unieke en onderscheidende positie in de markt. Wij zien een uitdaging niet als een bedreiging maar als een kans. Dat heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn. Onze meerwaarde zit ‘m ook in een persoonlijke aanpak. Graag delen wij onze expertise en denken we met u mee om te komen tot het ultieme eindresultaat. En in het hele traject zijn wij erop ingesteld om u alle zorg uit handen te nemen.

Dat is zeker mogelijk. Bij taatsdeuren moet het scharniersyteem aan de bovenkant in het plafond bevestigd worden. Afhankelijk van het type plafond vraagt dit voorbereidingen. Daarom is het goed ons bij (ver)bouwplannen om advies te vragen.

Bij de aanleg van vloerverwarming moet u rekening houden met de plaats waar taatsdeuren en vaste panelen komen. Vraag ons bij (ver)bouwplannen om advies. Als er sprake is van een bestaande situatie en u niet weet hoe de leidingen van de vloerverwarming lopen, hebben wij speciale apparatuur om de leidingen op te sporen.

Ja, de prijzen die wij in onze offertes aanbieden zijn inclusief inmeten, tekenen, leveren en monteren.

Onze producten zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Een paar tips voor het behouden van de mooie uitstraling:

  • Stofvrij staal. Het stalen frame van de deur of van het kozijn kunt u afnemen met een droge, zachte doek.
  • Ramen schoon houden. Maak de ramen bij voorkeur schoon met een glasreiniger in spray-vorm. Dit voorkomt overtollig watergebruik. 
  • Gebruik in geen enkel geval azijnhoudende middelen.

Afhankelijk van het type product hanteren we een standaard levertijd van 8 tot 10 weken.

Nee, doordat wij staan voor 100% kwaliteit maken wij gebruik van staal. Staal is zwaarder dan een gemiddelde deur dus deze hebben ook meer steun nodig. Daarom maken wij altijd een kozijn op maat zodat de deur er precies invalt en er geen keuren of tochtgaten aanwezig zijn.