Stalen taatsdeuren

EVEN KENNISMAKEN met van dijk metaaldesign

Showroom, kantoor en productie - alles onder één dak

Bent u op zoek naar dé specialist in metaaldesign? Dan bent u bij Van Dijk Metaaldesign aan het juiste adres!

Folkert van Dijk begon vanuit een klein schuurtje met het uitoefenen van zijn vak:
“Ik realiseerde me al snel dat ik uitblonk in metaalbewerking. Ik had weinig ervaring op zak, maar door de verschillende opdrachten die ik kreeg, vergaarde ik steeds meer kennis over het materiaal waarmee ik aan de slag ging. ” – Folkert van Dijk

Nu, ruim acht jaar later, werkt een team gedreven vakmensen vanuit een ruime productiehal aan de meest uiteenlopende opdrachten. Door een creatieve en oplossingsgerichte insteek weet Folkert samen zijn team steeds weer verrassend mooi vakwerk te leveren.

Of u nu een deur, stalraam, meubel, trap of (speciale) constructie van staal nodig hebt, het team van Van Dijk Metaaldesign is u graag van dienst!

Kwaliteit is de trots van vakmanschap

Het team van Van Dijk Metaaldesign

Folkert van Dijk

Folkert

Oprichter / Eigenaar

Een allround vakman en van alle markten thuis. Met zijn oplossingsgerichte instelling en een kritisch oog voor detail gaat hij voor het beste resultaat. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk bij zowel het team als de opdrachtgevers.

Gerrit Jager van Dijk Metaaldesign

Gerrit

Tekenaar / Lasser

De ervaren allround techneut. Zorgt voor een optimaal verloop van ontwerp tot realisatie op de werkvloer. Houdt zich ook bezig met productontwikkeling.

Hendrik Willemsen van Dijk metaaldesign

Hendrik

Werkvoorbereider

Een gedreven organisator met kennis van zaken. Zorgt voor een soepel verloop van de projecten en is het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers.

Nico Crum van Dijk Metaaldesign

Nico

Lasser / Smid

Een natuurtalent metaaldesigner die energie krijgt van het afleveren van perfect vakwerk. 

Evert

Monteur / Buitendienst

Ondanks zijn leeftijd al heel wat jaren werkervaring. Heeft door zijn timmermansoog gevoel voor precisie. 

Aarnoud

Monteur / Buitendienst

Met zijn Zeeuwse nuchterheid maak je hem niet zomaar gek. Zijn gedrevenheid en werklust werken aanstekelijk. 

WIL JE OOK DEEL UITMAKEN VAN HET LEUKSTE BEDRIJF VAN DE BETUWE?

Van Dijk Metaaldesign is volop in ontwikkeling. Een jong, gedreven team werkt iedere dag vol enthousiasme aan mooie en uitdagende opdrachten. 

Heb je passie voor je vak? Leg je de lat hoog voor jezelf en ben je een teamplayer?  Dan pas je helemaal in het team van Van Dijk Metaaldesign! Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

OVERTUIGD VAN ONZE SPECIALISME?

Onze adviseurs staan klaar om u uitgebreid te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op!

Persoonlijk Advies?

Graag nodigen wij u uit in onze showroom en werkplaats. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en laten we alle mogelijkheden zien. Zo krijgt u een product wat tot in detail afgestemd is op uw wensen en smaak. Ook laten we u graag zien hoe onze producten op een vakkundige wijze vervaardigd worden in onze werkplaats. Welkom!

Brochure aanvragen?

In onze brochure vindt u interessante artikelen, achtergrondinformatie over ons bedrijf en natuurlijk veel inspirerende foto’s van gerealiseerde projecten.

Klik op de link hieronder en vul uw gegevens in. Wij sturen u de brochure gratis en zo spoedig mogelijk toe.