Stalen taatsdeuren

stalramen op maat

Geïsoleerde stalen stalramen

stalramen op maat

Welkom bij Van Dijk Metaaldesign, dé metaalspecialist voor al uw stalramen op maat! Wij zijn een jong, innoverend bedrijf dat is ontstaan vanuit een passie voor metaaldesign. Werkzaam door heel Nederland vervaardigen wij mooie metalen producten voor particuliere en zakelijke klanten. Denk hierbij aan trappen, balustrades of stalen binnendeuren. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat ook zijn en streven er voortdurend naar om te groeien. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van de beste service!

Stalramen: wat zijn het?

Stalramen zijn zeer karakteristieke ramen die we vooral terugzien als raam in de stal van boerderijen. Ze zijn vaak gemaakt van gietijzer, staal of ander metaal en worden gekenmerkt door de spijlen in het raam. De spijlen hebben vaak de vorm van een kruis of waaier. Daarnaast zien de spijlen er niet alleen mooi uit, maar beschermen ze ook nog eens het glas! Stalramen worden al vervaardigd sinds de 16e eeuw, maar namen toe aan populariteit vanaf het einde van de 19e eeuw. Toen kwam het gebruik van mallen, om het gietijzer in te gieten, op waardoor de productie sterk kon toenemen. In Nederland zijn stalramen dan ook veel terug te vinden in oude boerderijen, kerken, of monumentale panden.

Stalramen op maat

Ook tegenwoordig zijn stalramen nog erg populair! Zowel het hergebruik van oude stalramen als het laten produceren van nieuwe stalramen gebeurt veel. Voor beide kunt u terecht bij Van Dijk Metaaldesign. Wij kunnen uw oude stalramen opknappen of voorzien van dubbel glas. Maar we kunnen ook nieuwe ramen voor u produceren in onze eigen fabriekshal. Om zeker te weten dat de ramen passen kunt u gebruikmaken van onze inmeetservice. Wij komen dan bij u langs om het gewenste raam op te meten en we kunnen zelfs ter plekke een mal maken!

voorbeelden van onze stalen stalramen

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Ook stalramen op maat? Neem nu contact op!

Wilt u meer weten over de stalramen van Van Dijk Metaaldesign, of wilt u meteen een afspraak inplannen voor een inmeting? Neem dan gauw contact met ons op. We denken graag met u mee. Tot gauw bij Van Dijk Metaaldesign!

Persoonlijk Advies?

Graag nodigen wij u uit in onze showroom en werkplaats. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en laten we alle mogelijkheden zien. Zo krijgt u een product wat tot in detail afgestemd is op uw wensen en smaak. Ook laten we u graag zien hoe onze producten op een vakkundige wijze vervaardigd worden in onze werkplaats. Welkom!

Gratis brochure?

In onze brochure vindt u interessante artikelen, achtergrondinformatie over ons bedrijf en natuurlijk veel inspirerende foto’s van gerealiseerde projecten.

Klik op de link hieronder en vul uw gegevens in. Wij sturen u de brochure gratis en zo spoedig mogelijk toe.

GEREALISEERDE stalramen PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Rhenen
Geïsoleerde stalen stalramen
Houten
Geïsoleerde buitenpuien en stalramen
Meer inspiratie opdoen?