Stalen taatsdeuren

Stalraam met dubbel glas

Geïsoleerde stalen stalramen

Stalraam met dubbel glas

Wilt u een stalraam met dubbel glas plaatsen in uw woning, kantoorpand of boerderij? Van Dijk Metaaldesign is dé specialist op het gebied van metaalbewerking! Wij hebben een groot aanbod aan stalramen, zoals bijvoorbeeld stalramen van staal, gietijzer of oude stalramen. Al deze ramen kunnen wij voorzien van dubbel glas, voor optimaal comfort in huis. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en werken met een klein team, waardoor we goed op elkaar zijn ingespeeld en kunnen communiceren met korte lijntjes. Dat is niet alleen fijn voor ons, maar ook voor onze klanten!

Stalraam met dubbel glas op maat

Bij Van Dijk Metaaldesign kunnen we uw stalraam met dubbel glas ook op maat maken. Hoewel het heel mooi kan zijn om oude stalramen te gebruiken, kan het natuurlijk zijn dat deze net niet goed passen. Op maat gemaakte ramen zijn dan een uitzondering. Wij hebben onze eigen fabriekshal waar wij de producten vervaardigen, waardoor we altijd slechts een paar stappen van het project verwijderd zijn. Daardoor hebben we goed overzicht en bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit!

Voordelen dubbel glas

Waarom is het zo fijn om voor dubbel glas te kiezen? Ramen van dubbel glas isoleren stukken beter dan ramen van enkel glas. Oude stalramen hebben vaak alleen enkel glas, waardoor het pand een stuk kouder is. Door te kiezen voor dubbel glas kunt u stookkosten besparen, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor uw eigen portemonnee. Ook zorgt dubbel glas ervoor dat u minder last hebt van geluid en tocht. Dat woont toch een stuk aangenamer! Kies daarom altijd voor een stalraam met dubbel glas. 

voorbeelden van onze stalen stalramen

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Uw stalramen isoleren met dubbel glas?

Wilt u een stalraam met dubbel glas, neem dan nu contact op met Van Dijk Metaaldesign! Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen of om meteen een inmeetafspraak in te plannen. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klant dat ook is. Daarom kiest u voor Van Dijk Metaaldesign!

Persoonlijk Advies?

Graag nodigen wij u uit in onze showroom en werkplaats. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en laten we alle mogelijkheden zien. Zo krijgt u een product wat tot in detail afgestemd is op uw wensen en smaak. Ook laten we u graag zien hoe onze producten op een vakkundige wijze vervaardigd worden in onze werkplaats. Welkom!

Gratis brochure?

In onze brochure vindt u interessante artikelen, achtergrondinformatie over ons bedrijf en natuurlijk veel inspirerende foto’s van gerealiseerde projecten.

Klik op de link hieronder en vul uw gegevens in. Wij sturen u de brochure gratis en zo spoedig mogelijk toe.

GEREALISEERDE stalramen PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Rhenen
Geïsoleerde stalen stalramen
Houten
Geïsoleerde buitenpuien en stalramen
Meer inspiratie opdoen?