Stalen taatsdeuren

Stalen stalramen op maat

Geïsoleerde stalramen op maat

Stalen stalramen op maat

Bent u op zoek naar stalen stalramen op maat? Van Dijk Metaaldesign is dé specialist in metaaldesign voor al uw stalramen! Wij hebben al meer dan zeven jaar ervaring in het maken van stalen projecten op maat. Onze specialiteit zijn geïsoleerde stalramen op maat. Onze producten maken wij zelf in onze eigen productiehal, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Ons team deelt een passie voor exclusief metaaldesign en dat is terug te zien in onze producten. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Wilt u stalen stalramen op maat laten maken?

Bent u een oude boerderij aan het renoveren, of wilt u juist een landelijk tintje toevoegen aan uw nieuwbouwwoning? Stalen stalramen, op maat gemaakt, passen hier uiteraard perfect bij. Stalramen zijn ramen, vaak van bijvoorbeeld gietijzer of staal, die we voornamelijk terugzien in de stal van een boederij. We noemen dit ook wel boeren stalramen. De spijlen in de ramen hebben vaak een karakteristiek patroon waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn, vaak in de vorm van een kruis of waaier. Een stalraam rond zien we vaak in gebruik als wc raam. Stalraampjes zijn al eeuwenlang populair! Nadat ze vanaf het einde van de 19e eeuw goedkoop konden worden gemaakt, door het gebruik van mallen om het ijzer in te gieten, werden ze steeds meer gebruikt.

 

Nieuw! geïsoleerde stalramen op maat

Één van onze specialiteiten is het leveren van de mooiste geïsoleerde stalramen op maat. Deze stijl raam past bijvoorbeeld mooi bij boerderijen die verbouwd worden met behoud van authentieke details, of voor nieuwbouw in oude landelijke stijl. 

 

Nieuw gemaakte stalramen geven een gebouw namelijk een nostalgische uitstraling. Onze geïsoleerde stalramen zijn gemaakt van aluminium (AlMg3) en voorzien van isolerende beglazing. De framedelen zijn thermisch van elkaar en het glas gescheiden en hebben geen koudebrug. Zo zit u er lekker warmpjes bij!

voorbeelden van onze stalen stalramen

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Van Dijk Metaaldesign voor al uw stalramen

Een stalraam zijn door de jaren heen altijd populair gebleven en ook tegenwoordig komen we ze nog veel tegen. Het is mogelijk om authentieke ramen te gebruiken, maar als u er echt zeker van wilt zijn dat de ramen naadloos passen in het beoogde pand, kunt u er het beste voor kiezen ze op maat te laten maken. Van Dijk Metaaldesign is hier hét adres voor! Wij zijn gefocust op metaaldesign in en rondom huis, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wanneer u bij ons stalen stalramen op maat afneemt, kunt u gebruikmaken van onze inmeetservice. Wij komen dan bij u langs om de benodigde mallen ter plekke te maken, zodat u verzekerd bent van de perfecte fit.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u stalen stalramen op maat laten maken? Neem dan nu contact op met Van Dijk Metaaldesign! Wij staan u graag te woord, geven u advies of plannen meteen een afspraak in om af te meten. De koffie staat klaar!

Persoonlijk Advies?

Graag nodigen wij u uit in onze showroom en werkplaats. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en laten we alle mogelijkheden zien. Zo krijgt u een product wat tot in detail afgestemd is op uw wensen en smaak. Ook laten we u graag zien hoe onze producten op een vakkundige wijze vervaardigd worden in onze werkplaats. Welkom!

Gratis brochure?

In onze brochure vindt u interessante artikelen, achtergrondinformatie over ons bedrijf en natuurlijk veel inspirerende foto’s van gerealiseerde projecten.

Klik op de link hieronder en vul uw gegevens in. Wij sturen u de brochure gratis en zo spoedig mogelijk toe.

GEREALISEERDE stalramen PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Rhenen
Geïsoleerde stalen stalramen
Houten
Geïsoleerde buitenpuien en stalramen
Meer inspiratie opdoen?