Stalen taatsdeuren

Oude stalramen

Geïsoleerde stalen stalramen

Oude stalramen

Wilt u ook van die mooie oude stalramen? Van Dijk Metaaldesign is hét adres voor stalramen, ook op maat gemaakt! Wij verwezenlijken uw wensen tot de mooiste authentieke ramen. Als de ramen een geïsoleerde functie moeten hebben bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijke een uniek systeem ontwikkeld waardoor wij als één van de weinige in Nederland geïsoleerde stalramen kunnen realiseren.

Wilt u stalramen in oude stijl?

Mooi hé, stalramen in oude stijl? Deze ramen geven elke woning net even wat extra’s door hun rustieke en landelijke uitstraling. Stalramen met een oude stijl passen perfect in een oud pand dat is gerenoveerd, maar staan ook ontzettend stoer in nieuwere gebouwen. Ze zijn ontzettend sfeervol en ookal zien de ramen er oud uit, betekent het niet dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Een oud stalraam kan ook worden voorzien van bijvoorbeeld dubbel glas, waardoor ze net zo goed isoleren als nieuwere ramen. Vorm gaat dus niet per se boven functie!

Het beste metaaldesign

Voor het beste metaaldesign gaat u naar Van Dijk Metaaldesign! Opgericht door Folkert van Dijk hebben wij inmiddels meer dan zeven jaar ervaring in het maken van projecten op maat. We zijn nog een jong bedrijf waar vernieuwing en een passie voor metaaldesign centraal staan. Begonnen vanuit een hobby, zijn we inmiddels een bloeiende zaak die nog mooi kan groeien! We zijn werkzaam door heel Nederland en streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit van onze producten, zoals oude stalramen. 

voorbeelden van onze stalen stalramen

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de authentieke stalramen van Van Dijk Metaaldesign, of hebt u vragen over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een passie voor exclusief metaaldesign voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij werken aan een groot scala projecten, zowel binnen- als buitenshuis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trappen, balustrades, stalen deuren of stalen buitendeuren. Al onze producten vervaardigen wij in onze eigen werkplaats, waardoor wij altijd slechts een paar stappen verwijderd zijn van ons project. Door deze korte lijntjes en het feit dat wij werken in een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld, kunnen wij onze klanten verzekeren van de beste service! We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden met u door te nemen! We hopen gauw uw project te mogen verwezelijken bij Van Dijk Metaaldesign.

Persoonlijk Advies?

Graag nodigen wij u uit in onze showroom en werkplaats. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en laten we alle mogelijkheden zien. Zo krijgt u een product wat tot in detail afgestemd is op uw wensen en smaak. Ook laten we u graag zien hoe onze producten op een vakkundige wijze vervaardigd worden in onze werkplaats. Welkom!

Gratis brochure?

In onze brochure vindt u interessante artikelen, achtergrondinformatie over ons bedrijf en natuurlijk veel inspirerende foto’s van gerealiseerde projecten.

Klik op de link hieronder en vul uw gegevens in. Wij sturen u de brochure gratis en zo spoedig mogelijk toe.

GEREALISEERDE stalramen PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Rhenen
Geïsoleerde stalen stalramen
Houten
Geïsoleerde buitenpuien en stalramen
Meer inspiratie opdoen?