Stalen taatsdeuren

Geïsoleerde stalramen

Geïsoleerde stalen stalramen

Geïsoleerde stalramen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de mooiste geïsoleerde stalramen maakt? Dan is Van Dijk Metaaldesign een uitstekende keus! Wij zijn een jong bedrijf met experts in metaaldesign en een passie voor het vak. Onze stalramen hebben die mooie authentieke uitstraling van vroeger, maar met alle gemakken van nu. Wilt u dus een oud of monumentaal pand opknappen zonder de originele stijl te verliezen? Ga dan voor geïsoleerde stalramen op maat. Zo kunt u genieten van een landelijke stijl zonder dat u hoeft in te leveren op isolatie!

Wat zijn stalramen?

Wat zijn stalramen precies? Wanneer u een beetje bekend bent met de stijl, is het u misschien al opgevallen dat er wel honderden verschillende typen bestaan. De grootte en vorm kunnen erg verschillen, maar u zult ze het meeste tegenkomen in boerderijen, kerken of monumentale panden. De ramen zijn erg karakteristiek en eenvoudig, waardoor ze goed passen in een landelijke omgeving of stijl. Stalramen zijn vaak gemaakt van gietijzer, staal of ander metaal, hoewel u ook nog wel eens een houten raam kunt tegenkomen. Typisch zijn de spijlen in het raam: deze hebben vaak de vorm van een waaier of kruis en beschermen het glas. De ramen zijn meestal voorzien van mooi toogmetselwerk en een kleine vensterbank, om het effect van het stalraam verder uit te lichten.

 

Stalramen zijn vaak niet zo groot, om te voorkomen dat tocht en kou het pand binnenkomen. Grote ramen waren vroeger immers minder isolerend. Tegenwoordig is dat gelukkig heel anders. Bijna alle ramen kunnen goed worden geïsoleerd zodat ze de meeste warmte binnenhouden. Daarom kunt u bij Van Dijk Metaaldesign terecht voor geïsoleerde stalramen in alle soorten en maten, zodat u zeker weet dat u er het hele jaar warmpjes bij zit!

Geïsoleerde stalramen zitten als gegoten

Woont u in een oude boerderij of monumentaal pand en wilt u de huidige stalramen laten vervangen? Of hebt u juist een nieuwbouwhuis waar u stalramen in wilt laten zetten? Wat uw wens ook is, wij kunnen hem voor u waarmaken. Een van onze specialiteiten is namelijk het vervaardigen van geïsoleerde stalramen op maat. We komen eerst in het pand van uw keuze de maten van het raam opnemen. Ook maken we de mallen voor de ramen op locatie. Zo weten we zeker dat ze straks als gegoten zitten! 

 

Onze ramen hebben een ambachtelijke en unieke uitstraling, maar met het comfort van tegenwoordig. Onze techneuten hebben een uniek systeem met thermische onderbreking ontwikkeld, gecombineerd met hoog rendement isolatieglas. Hierdoor blijft de authentieke uitstraling van de stalramen behouden, maar blijft de kou buitenshuis. 

voorbeelden van onze stalen stalramen

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Wie zijn Van Dijk Metaaldesign?

U vraagt zich misschien af waarom u moet kiezen voor Van Dijk Metaaldesign. Het antwoord daarop is gemakkelijk: wij zijn namelijk dé specialist in metaaldesign! Onze medewerkers zijn samengekomen door een gedeelde passie voor exclusief metaaldesign en hebben dan ook veel plezier in het vak. Deze liefde voor metaal is dan ook terug te zien in de producten die wij opleveren! Daarnaast hebben wij al meer dan zeven jaar ervaring, waardoor geen project ons te gek is. Of u nu op zoek bent naar simpel hangwerk of een stalen project op maat, wij kunnen de klus aan. Doordat we werken met een eigen productiehal, zitten er slechts een paar stappen tussen ontwerp en uitvoering. Dat werkt niet alleen prettig voor ons, maar zorgt er ook voor dat onze klanten verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit producten. Bent u dus op zoek naar geïsoleerde stalramen, dan is Van Dijk Metaaldesign de beste keus!

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen deuren op maat

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?

GEREALISEERDE stalramen PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Rhenen
Geïsoleerde stalen stalramen
Houten
Geïsoleerde buitenpuien en stalramen
Meer inspiratie opdoen?