Stompe stalen deur

Stalen deuren Melkglas

Stompe stalen deur

Wilt u een stompe stalen deur laten plaatsen door een bedrijf met een passie voor metaalbewerking? Dan kiest u natuurlijk voor Van Dijk Metaaldesign! Wij zijn een jong bedrijf met een team van zeer ervaren medewerkers. Samen streven wij naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en het vervaardigen van producten waar we trots op zijn. Stalen deuren, zoals een stompe stalen deur, zijn een van onze specialiteiten. Omdat deze deuren steeds populairder worden, hebben we veel ervaring opgebouwd met het ontwerpen, produceren en plaatsen ervan. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek!

Wat is een stompe stalen deur?

Een stompe stalen deur is een deur die volledig in het kozijn valt. Staal is een materiaal dat bestaat uit ijzer, gemixt met een percentage koolstof. Daardoor is het erg sterk en gaat het erg lang mee. Een stalen deur is dan ook een duurzame keuze waar u weinig omkijken naar heeft! Een stompe stalen deur wordt vaak geplaatst in een bestaand kozijn. De deur kenmerkt zich door weg te vallen in het kozijn, waardoor deze in gesloten stand helemaal ín het kozijn ligt. Dit is een stijl die we vooral terugvinden in wat oudere huizen, zoals bijvoorbeeld jarendertigwoningen. De zijkanten van een stompe deur zijn vlak, en de naden tussen de deur en het kozijn zijn zichtbaar. 

Stompe stalen deur op maat gemaakt

Wanneer u een stompe stalen deur afneemt bij Van Dijk Metaaldesign, wordt deze altijd op maat voor u gemaakt. Wij komen daarom eerst bij u langs voor een inmeting, zodat we exact weten hoe de deur eruit moet komen te zien. Daarna wordt er aan de hand van de inmeting een mal gemaakt, welke vervolgens wordt gebruikt om de deur te produceren. Door onze producten op maat te maken, kunnen de deuren exact voldoen aan de wensen van onze klant en weten we zeker dat ze passen. Daarnaast behouden wij de regie over het volledige proces, zodat u altijd verzekerd bent van de beste service! 

voorbeelden van onze stalen deuren

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Kosten stompe stalen deur

Wilt u meer weten over de kosten van een stompe stalen deur? Over het algemeen kosten stalen deuren rond de € 2.500,-. Deze kosten zijn inclusief het plaatsen. De wijze waarop de deur opengaat kan nog wel verschil maken in de uiteindelijke prijs: een schuifdeur of scharnierdeur is namelijk al gauw € 500,- tot € 1.000,- duurder. Een stompe stalen deur is dus wel een hele investering, maar daarbij moet u er rekening mee houden dat:

  •  Stalen deuren gaan jaren mee; 
  • Stalen deuren zijn erg duurzaam;
  • Ze hebben bijna geen onderhoud nodig;
  • U heeft na aanschaf bijna geen omkijken naar de deur;

Wilt u dus écht genieten van uw interieur, dan is een stompe stalen deur een uitstekende keuze. Voor een exacte prijsopgave of eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

Waarom Van Dijk Metaaldesign?

Voor de mooiste stompe stalen deuren, bent u bij Van Dijk Metaaldesign aan het goede adres. Wij hebben meer dan acht jaar ervaring met metaalbewerking, een passie voor het vak en een hecht team van experts. Daarnaast kunt u behalve voor stompe stalen deuren ook bij Van Dijk Metaaldesign terecht voor diverse andere stalen producten, voor zowel binnen- als buitenshuis. U kunt hierbij denken aan:

 

Wilt u meer weten over de diverse diensten die wij aanbieden of wilt u meteen een gesprek inplannen om uw wensen door te nemen? Dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen! Dit kan door te bellen naar 0488 – 72 70 70 of door een e-mail te sturen. Wij hopen u gauw te mogen helpen bij Van Dijk Metaaldesign!

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen deuren op maat

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?

GEREALISEERDE stalen deuren PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Lopik
Witte stalramen in traditionele stijl
Gorinchem
Stalen puien met scharnierdeuren
Dieren
Prachtige stalramen en een sierlijke buitendeur
Markelo
Witte stalramen en glazen puien
Rhenen
Bordes trap met balustrades en stalen deur
Lienden
Stalen schuifdeuren in een knus huis
Opheusden
Stalen taats- en scharnierdeuren
Opheusden
Stalen pui en stalen taatsdeuren
Dodewaard
Scharnierdeuren in een kantoorruimte
Boskoop
Stalen deuren in warme woning
Ridderkerk
Stalen wand met schuifdeur
Arnhem
Stalen deuren en roomdivider in een monumentale villa
Opheusden
Schuifdeuren met ronde boog
Arnhem
Klassieke scharnierdeur met zijlicht
Groesbeek
Dubbele schuifdeur en enkele scharnierdeuren
Utrecht
Stalen taatsdeur met ronde boog
Meer inspiratie opdoen?