Opzoek naar een stalen deur in het brons?

Stalen deur brons

Opzoek naar een stalen deur in het brons?

Een stalen deur in brons ziet u niet vaak en daarom is dit soort deur geschikt voor het creëren van een zeer unieke uitstraling en een origineel interieurontwerp. De stalen deur in brons past bijvoorbeeld perfect in een retro interieur of een minimalistische inrichting. Een stalen deur in brons is een echt blikvanger en is beschikbaar in meerdere ontwerpen. Heeft u liever iets origineels en ontwerpt u graag zelf uw deur? Dan is dit de geschikte deur voor uw interieur!

Soorten stalen deur in brons

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten deuren. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten deuren.

  • De stalen scharnierdeur
  • De stalen taatsdeur
  • De stalen schuifdeur

Scharnierdeuren zijn de meest voorkomende deuren. Dit soort deur zit verankerd in een kozijn en gaat open door middel van scharnieren. Deze deur kan naar één kant worden geopend en kan worden uitgevoerd met een slot. Hierdoor is deze deur niet alleen geschikt als stalen voordeur, maar ook als badkamerdeur, slaapkamerdeur, kantoordeur, etc. De deur heeft een draaihoek, waarvoor voldoende ruimte beschikbaar moet zijn in de kamer.

De stalen taatsdeur is een moderne stalen deur in brons. De deur kan naar beide kanten geopend worden, omdat de deur om zijn as heen draait. Deze as heet een “taats” (vandaar de term taatsdeur) en maakt het mogelijk om de deur te verankeren. De taatsdeur staat bekend om het zeer moderne en minimalistische uiterlijk dat het aan uw interieur geeft. Hierdoor is deze deur uitermate geschikt als deur naar de keuken of naar de woonkamer. 

Schuifdeuren worden vaak gebruikt als stalen deur in brons in de woonkamer. Daar is meestal meer ruimte voor de deur om opengeschoven te kunnen worden. Ook worden stalen schuifdeuren gebruikt als schuifpui naar de tuin. Schuifdeuren kunnen langs de muur worden geschoven, maar ook in de muur. Hierdoor verdwijnt de deur als het ware en geeft het een rustig en ruimtelijk gevoel aan uw kamer. Doordat schuifdeuren meestal iets groter zijn, zorgen ze ook voor veel lichtinval in de woning.

Ontwerp van uw stalen deur in brons

In ons aanbod vindt u verschillende ontwerpen voor uw stalen deur in brons. Welke deur u ook kiest, wij kunnen de ontwerpen van de frames op elke soort deur toepassen. Ontwerpen waar u uit kunt kiezen, zijn bijvoorbeeld:

  • Klassiek ontwerp (het frame is onderverdeeld in vier evenredige ramen)
  • Landelijk ontwerp (het acht kleine ramen in rijen van twee)
  • Modern ontwerp (het frame is onderverdeeld in drie evenredige ramen)
  • Orientaals ontwerp (het frame heeft verschillende vlakken die aan een Aziatisch ontwerp doen denken)
  • Subtiel ontwerp (het frame is ontworpen met één of twee subtiele, dunne balken)

Het ontwerpen van uw unieke deur is mogelijk. Onze tekenaar helpt u graag uw droomdeur te realiseren. Zo ontwerpt u een deur die naadloos aansluit op uw huidige interieur.

voorbeelden van bronze stalen deuren

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Veelgestelde vragen over stalen buiten puien

Alle vragen op een rij

Wij produceren scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Heeft u een speciale wens? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat ligt erg aan uw persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een minimalistisch interieur? Dan zou u kunnen kiezen voor een moderne taatsdeur.

Het verschilt natuurlijk welke wensen u heeft en voor welk scharniersysteem u gaat. Maar een stalen deur kost tussen de  € 1.500 en € 3.000. 

Nee, dat hoeft niet. In overleg met onze tekenaar kunnen we een unieke deur voor u creëren, volledig naar uw wens. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nee, doordat wij staan voor 100% kwaliteit maken wij gebruik van staal. Staal is zwaarder dan een gemiddelde deur dus deze hebben ook meer steun nodig. Daarom maken wij altijd een kozijn op maat zodat de deur er precies invalt en er geen keuren of tochtgaten aanwezig zijn.

Adres wordt automatisch opgehaald
Mocht je bij je offerte-aanvraag foto voorbeelden hebben van de situatie, groter dan 10 MB, dan kun je deze via WeTransfer toevoegen en de link in het bericht plaatsen

eerste stap naar stalen deuren in uw keuken

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?