Stalen taatsdeuren

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren7

Stalen schuifdeuren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat stalen schuifdeuren kan vervaardigen? Kies dan voor Van Dijk Metaaldesign! Wij zijn een klein bedrijf met vakspecialisten die een passie voor metaalbewerking delen. Wij plaatsen stalen deuren door heel Nederland, geproduceerd vanuit onze eigen werkplaats. Stalen deuren worden steeds populairder en zijn veel terug te vinden in programma’s over styling en interieurdesign. Het is dan ook niet gek dat veel van onze klanten willen inspringen bij deze trend! Doet u ook mee?

Exclusieve stalen schuifdeuren

Al onze producten worden door onszelf op maat gemaakt. Dat maakt onze deuren exclusief en uniek! Ook betekent het dat we precies aan al uw wensen kunnen voldoen. Door met ons van tevoren in gesprek te gaan, kunnen we alles doornemen en weet u zeker dat u straks de deur van uw dromen heeft! Stalen schuifdeuren zijn namelijk een echte eyecatcher, waarvan u trots mag zijn het in huis hebben. Stalen deuren van Van Dijk Metaaldesign mogen gezien worden!

Stalen schuifdeuren: voor elk interieur

Schuifdeuren zijn een praktische en mooie oplossing, zeker wanneer u niet zo veel ruimte heeft. Omdat de deuren niet openslaan maar schuiven, hoeft u geen rekening te houden met de draaicirkel van de deur! Stalen schuifdeuren met glas zijn daarnaast ook een manier om een doorkijkje te creëren in uw huis. Zo kunt u twee ruimtes met elkaar verbinden. Stalen deuren ogen robuust vanwege hun zware frame, maar brengen juist ook meer licht in de kamer. Daardoor zijn ze goed in verschillende stijlen in te passen, of u nu houdt van een industriële of toch liever een modernere inrichting!

voorbeelden van onze stalen deuren

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Wat kost een stalen schuifdeur?

Stalen schuifdeuren die op maat worden gemaakt, vragen natuurlijk om veel vakkennis en goede materialen. U wilt immers niet dat de deur binnen de kortste keren stukgaat of dat deze verkeerd in uw huis wordt geplaatst. Hierdoor liggen de kosten wel wat hoger dan bij andere stalen deuren: u zult waarschijnlijk uitkomen op een prijs vanaf € 3.500,-. De kosten lijken misschien wat hoog, maar u moet zich bedenken:

  • Stalen deuren gaan jaren mee; 
  • Stalen deuren zijn erg duurzaam;
  • Hebben bijna geen onderhoud nodig;
  • U heeft na aanschaf bijna geen omkijken naar de deur;
  • U kunt wel een leven lang van uw stalen deuren genieten!

dubbele stalen schuifdeurStalen schuifdeuren10

Stalen schuifdeuren op maat

Bij Van Dijk Metaaldesign zijn we er trots op dat we al onze projecten op maat leveren. Maatwerk is bij ons namelijk niet een uitzondering, maar de norm. Bovendien zijn onze klanten altijd verzekerd van een product dat perfect aansluit bij hun wensen! Eerst gaan we met u in gesprek om door te nemen wat u precies wilt. Ook komen we de deuren bij u thuis inmeten, zodat we zeker weten dat alles past. Gaat u vervolgens akkoord met het ontwerp, dan kan de productie starten. Doordat we een eigen werkplaats hebben, kunnen we het proces van begin tot eind goed overzien.

Andere diensten bij Van Dijk Metaaldesign

Naast stalen deuren leveren wij ook diverse andere producten, voor binnen- en buitenshuis. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Wij kunnen onze klanten dus helpen wanneer zij slechts een paar ramen willen vervangen, maar ook wanneer ze meerdere producten willen tijdens een verbouwing. Geen project is ons te gek, we denken graag met u mee en streven altijd naar het leveren van de beste service. Met meer dan zeven jaar aan ervaring, een hecht team en een eigen werkplaats, bent u bij Van Dijk Metaaldesign dan ook verzekerd van de beste kwaliteit. We hopen gauw uw project waar te mogen maken!

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen deuren op maat

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?

GEREALISEERDE stalen deuren PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Ridderkerk
Stalen wand met schuifdeur
Arnhem
Stalen deuren en roomdivider in een monumentale villa
Opheusden
Stalen schuifdeuren in het brons met ronde boog
Arnhem
Klassieke stalen scharnierdeur met zijlicht
Groesbeek
Dubbele stalen schuif- en scharnierdeuren
Tiel
Stalen taatsdeur met ronde boog en zijlicht
Culemborg
Stalen scharnierdeur met zijlicht in Culemborg
Houten
Complete verbouwing met stalen (taats)deuren in boerderij
Timmersmansveen
Stalen schuifdeuren en stalen FritJurgens taatsdeur
Culemborg
Stalen puien met schuifdeuren en taatsdeur
Culemborg
Stalen taatsdeuren in RAL kleur 7021
Meer inspiratie opdoen?

Zondag gesloten

Beste bezoeker,
 
Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het niet mogelijk om op zondag een offerte aan te vragen of een showroom afspraak in te plannen.
 
Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.