Stalen taatsdeuren

Stalen deuren Betuwe

Stalen taatsdeur met ronde boog

Stalen deuren Betuwe

Wilt u stalen deuren laten plaatsen in de Betuwe, maar bent u nog niet het perfecte bedrijf tegengekomen? Zoek dan niet langer en kies voor Van Dijk Metaaldesign! Wij zijn een jong bedrijf met een passie voor metaaldesign en al meer dan zeven jaar ervaring. Stalen deuren is een van de specialiteiten waar wij in uitblinken! Wij maken al onze producten op maat in onze eigen werkplaats en ontzorgen onze klanten vanaf het eerste moment. We kijken samen met u welke stalen deur het beste past in uw interieur, en komen zo samen tot het mooiste resultaat. Zorgeloos genieten van tijdloze designs, dat is waar wij voor staan! Van Dijk Metaaldesign is gevestigd in Kesteren, van waaruit wij werken in de gehele Betuwe.

Stalen deuren voor een unieke uitstraling

Misschien hebt u ze al wel eens voorbij zien komen op social media: stalen deuren. Deze stijl wordt tegenwoordig steeds populairder en komt dan ook veel voor in shows die te maken hebben met interieur en verbouwing. Stalen deuren zien er strak en modern uit, maar zijn tegelijkertijd ook duurzaam en veilig. Ze gaan erg lang mee, zijn stevig en kunnen een interieur een hele nieuwe uitstraling geven. Daarnaast lijkt door het glas in de deuren, de ruimte waarin ze worden geplaatst groter en lichter! Zo kunt u wat voorheen een donkere kamer was, een heel nieuw gevoel geven. Stalen deuren passen in veel verschillende interieuren, of u nu houdt van industrieel, modern of een landelijke inrichting. De deuren hebben een ruimtelijk effect waardoor ze goed te combineren zijn met deze verschillende stijlen. 

Verschillende soorten deuren

Wanneer u hebt besloten voor stalen deuren te kiezen, komen er al gauw nog meer keuzes bij. Wilt u enkele of dubbele deuren? Wilt u normaal glas, of glas dat getint of ondoorzichtig is? Wilt u een schuifdeur, taatsdeur of een deur die opent met scharnieren? Om de beste keuze te maken, zijn er een aantal vragen die u aan uzelf kunt stellen voor u beslist welke deur u kiest:

In welke ruimte wilt u de stalen deur plaatsen?
Wat is ongeveer het budget dat u in gedachten hebt?
Hoe groot is de ruimte waarin de deur komt?

Welke stijl u ook kiest, wij kunnen de deur volledig op maat voor u maken. We komen eerst bij u langs om het in te meten, waarbij we vaak de mallen maken op locatie. Zo weet u zeker dat de deur gaat passen! Komt u er toch nog niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee. Neem daarom gerust contact op met Van Dijk Metaaldesign!

voorbeelden van onze stalen deuren

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Waarom Van Dijk Metaaldesign?

Wanneer u kiest voor Van Dijk Metaaldesign, kiest u voor kwaliteit. Bij ons is maatwerk namelijk niet een uitzondering, maar de norm. Voor iedere klant, gedurende het gehele proces van ontwerp tot uitvoering, streven wij ernaar om passend werk te leveren. Dat zorgt niet alleen voor het mooiste resultaat, maar zorgt er ook voor dat aan al uw wensen wordt voldaan! Onze medewerkers hebben elkaar gevonden in een passie voor exclusief metaaldesign, voor zowel particulieren als de zakelijke markt. We hebben al veel projecten op onze naam staan, zoals het vervaardigen van ambachtelijke deuren, stalramen en trappen. Altijd op maat gemaakt. We hebben een eigen werkplaats waardoor we goed overzicht hebben op onze projecten. Dit zorgt niet alleen voor het beste resultaat, maar houdt ook de lijntjes van communicatie kort. Mede hierdoor en door het feit dat wij werken in een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld, kunnen wij onze klanten verzekeren van de beste service!

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen deuren op maat

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?

GEREALISEERDE stalen deuren PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Ridderkerk
Stalen wand met schuifdeur
Arnhem
Stalen deuren en roomdivider in een monumentale villa
Opheusden
Stalen schuifdeuren in het brons met ronde boog
Arnhem
Klassieke stalen scharnierdeur met zijlicht
Groesbeek
Dubbele stalen schuif- en scharnierdeuren
Tiel
Stalen taatsdeur met ronde boog en zijlicht
Culemborg
Stalen scharnierdeur met zijlicht in Culemborg
Houten
Complete verbouwing met stalen (taats)deuren in boerderij
Timmersmansveen
Stalen schuifdeuren en stalen FritJurgens taatsdeur
Culemborg
Stalen puien met schuifdeuren en taatsdeur
Culemborg
Stalen taatsdeuren in RAL kleur 7021
Meer inspiratie opdoen?

Zondag gesloten

Beste bezoeker,
 
Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het niet mogelijk om op zondag een offerte aan te vragen of een showroom afspraak in te plannen.
 
Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.