Stalen wenteltrap

Trappen8

Stalen wenteltrap

Wilt u een mooie stalen wenteltrap plaatsen door een bedrijf dat kennis van zaken heeft? Kies dan voor Van Dijk Metaaldesign! Wij hebben al meer dan acht jaar ervaring in het maken van stalen projecten op maat. Ontstaan door een passie voor metaalbewerking, werken wij met een hecht team vanuit onze eigen productiehal gelegen in de Betuwe. Onze klanten zijn altijd verzekerd van de beste kwaliteit, omdat wij het gehele proces van ontwerp tot plaatsing zelf overzien. Wij zijn namelijk pas tevreden wanneer u dat ook bent! U kunt bij ons dan ook terecht voor diverse metalen trappen, zoals bijvoorbeeld een stalen wenteltrap.

Waarom kiezen voor een stalen wenteltrap?

Misschien vraagt u zich af, waarom moet ik kiezen voor een stalen bordestrap? Ten eerste is de trap een echte eyecatcher, die een unieke toevoeging is aan uw woning. Door te kiezen voor een non-conventionele trap, maakt u handig gebruik van de ruimte en verandert u een alledaags object in een mooi onderdeel van uw interieur. Andere voordelen van een stalen bordestrap zijn:

  • De leuningen bestaan vaak alleen uit spijlen; 
  • Daardoor oogt de wenteltrap erg luchtig;
  • De trap behoudt een ruim gevoel in de kamer;
  • De trap kan goed worden opgenomen in de rest van het interieur;
  • De trap overheerst het interieur niet.

Wat kost een stalen wenteltrap?

Wilt u meer weten over de kosten van een stalen wenteltrap? De kosten van metalen trappen kunnen erg verschillen, hoewel de prijs gemiddeld tussen de € 3.000,- en € 7.500,- ligt. U kunt vaak deels zelf bepalen hoe hoog de prijs uitvalt, door bijvoorbeeld wel of niet te kiezen voor extra’s zoals trapleuningen of trapverlichting. Daarnaast spelen de metaalsoort, de opbouw, de vorm, de afmetingen en het aantal verdiepingen ook een rol in het bepalen van de prijs. Een stalen wenteltrap heeft weinig onderhoud nodig, is ontzettend stevig en is ook nog eens duurzaam. Daardoor gaat de trap dan ook vele jaren mee. Door nu te investeren kunt u dus nog voor een lange tijd genieten van uw eigen stalen wenteltrap!

voorbeelden van onze stalen trappen

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Stalen wenteltrap op maat gemaakt

Bij Van Dijk Metaaldesign maken wij al onze producten op maat. Zo kunnen wij exact voldoen aan de wensen van onze klanten en weet u zeker dat de trap perfect in uw interieur past. Wij beginnen onze projecten altijd met een inmeting op locatie. Zo hebben wij een beter beeld van de ruimte waar ons product moet komen en kunnen we rekening houden met de unieke karakteristieken van de plek. Vervolgens beginnen wij met het maken van het ontwerp van de wenteltrap. Gaat u hiermee akkoord? Dan begint de productie, waarna wij zelf de trap bij u komen plaatsen. Zo behouden wij de regie over het gehele proces en bent u verzekerd van de beste service!

Vakspecialisten van Van Dijk Metaaldesign

Wanneer u een stalen wenteltrap bij Van Dijk Metaaldesign afneemt, weet u zeker dat u een product hebt gekocht wat een leven lang mee kan gaan. Staal is een van de meest robuuste materialen waar in metaalbewerking mee gewerkt wordt. Het bestaat uit ijzer met een klein percentage koolstof, waardoor het perfect is om objecten zoals trappen, kozijnen of deuren mee te maken. Staal wordt dan ook steeds populairder: 

  • In moderne interieurs wordt staal steeds meer gebruikt;
  • Stalen trappen zien er strak uit;
  • Stalen trappen zijn goed te combineren met diverse stijlen;
  • Een stalen wenteltrap zorgt ervoor dat uw woning nét even anders is dan anders;
  • Een stalen trap neemt niet de gehele ruimte over.

Een mooie aanvulling dus op uw interieur. Neem daarom vandaag nog contact op met Van Dijk Metaaldesign, zodat wij ook voor u aan de slag kunnen!

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen bordestrap op maat

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?

GEREALISEERDE stalen deuren PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Rhenen
Bordes trap met balustrades en stalen deur
Gameren
Stalen bordestrappen voor ISO Group
Alblas
Stalen trap in prachtig nieuw bedrijfspand
Almelo
Trap van roestvrij staal met eikenhouten treden
Houten
Complete verbouwing met stalen (taats)deuren in modern-landelijke zorgboerderij
Cothen
Roestvrij stalen trap in Cothen
Driebergen
Stalen trappen & balustrade
Meer inspiratie opdoen?