Opzoek naar een stalen voordeur?

0J6A2375 HDR scaled

Opzoek naar een stalen voordeur?

Uw voordeur is het eerste dat uw gasten zien wanneer ze arriveren. Door deze deur een echte blikvanger te maken, geeft u uw gasten een geweldige eerste indruk. Een stalen voordeur kan dit gevoel voor u creëren. Een stalen voordeur is modern door het stijlvolle zwarte staal en het tijdloze ontwerp. Daarnaast is het staal duurzaam en kunt u het glas laten uitvoeren in HR++ glas, waardoor u ook nog eens bespaart op uw energierekening.

Mogelijkheden soorten stalen voordeuren

Wanneer u een stalen voordeur gaat ontwerpen, heeft u vele keuzes. Bij een groter gebouw zoals een woonboerderij, heeft u vaak meer ruimte voor een grote deur. In dit geval kunt u kiezen voor een dubbele scharnierdeur. Deze deur zorgt voor optimale lichtinval en een grote doorgang voor bijvoorbeeld mindervaliden of kinderwagens. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar deze geïsoleerde buitendeur die we mochten plaatsen in Ochten.

Soorten glas in een stalen voordeur

Bij een stalen voordeur maakt soort glas dat u kiest, erg veel uit voor de uitstraling en functionaliteit. Elk soort glas heeft zijn eigen voordelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Melkglas 
  • Transparant glas 
  • HR++ glas

Melkglas is een troebel glas dat zorgt voor privacy. Sommige klanten vinden het niet fijn dat iemand rechtstreeks door de voordeur het huis in kan kijken en kiezen daarom voor melkglas. Melkglas laat veel licht door, maar u kunt er niet volledig doorheen kijken, u ziet namelijk alleen silhouetten. 

Transparant glas laat veel licht door en zorgt daardoor voor een open en ruimtelijke uitstraling. Veel licht in huis kan zorgen voor meer productiviteit voor thuiswerkers en een gelukkig gevoel voor de bewoners. 

HR++ glas is hoogrendementsglas dat zorgt voor veel isolatie. In combinatie met ons isolerend staal, zorgt u voor een extra lage energierekening.

voorbeelden van stalen deuren

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Materiaal van een stalen voordeur

Onze deuren maken gebruik van profielen met een koudebrugonderbreking van kunststof. Deze profielen zorgen ervoor dat het staal aan de binnenkant en buitenkant van de deur niet met elkaar in contact komen. Hierdoor kunnen we een goede isolatie garanderen. Door het toevoegen van HR++ glas, wordt de deur nóg isolerende en zult u minder warmte verliezen in de winter, terwijl uw woning koel blijft in de winter (in combinatie met andere isolerende maatregelen voor uw huis). 

Er zijn twee soorten glas waarvan we gebruimaken. Voor transparante ramen gebruiken we meestal veiligheidsglas. Dit soort glas heeft een laagje veiligheidsfolie, dat het glas bij elkaar houdt als het raam springt. Onze ramen zijn zeer sterk en daarom gaan we hier niet vanuit, maar veiligheid gaat bij ons voor alles. 

Daarnaast maken we gebruik van gehard glas. Dit soort glas passen we vooral toe op glas met een speciaal ontwerp, zoals melkglas of HR++ glas. Het geharde glas is extra stevig.

Het ontwerp van uw stalen voordeur

Bij ons kiest u uit de meest populair designs, maar kunt u ook uw eigen stalen voordeur ontwerpen. Heeft u bijvoorbeeld een patroon dat in de rest van uw interieur terugkomt? Wij maken het graag voor u na. Daarnaast hebben we ook vele standaardontwerpen, zoals:

  • Klassiek ontwerp (het frame is onderverdeeld in vier evenredige ramen)
  • Landelijk ontwerp (het acht kleine ramen in rijen van twee)
  • Modern ontwerp (het frame is onderverdeeld in drie evenredige ramen)
  • Orientaals ontwerp (het frame heeft verschillende vlakken die aan een Aziatisch ontwerp doen denken)
  • Subtiel ontwerp (het frame is ontworpen met één of twee subtiele, dunne balken)

Veelgestelde vragen over stalen buiten puien

Alle vragen op een rij

Dat ligt erg aan uw persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte. Heeft u bijvoorbeeld veel ruimte? Dan zou u kunnen kiezen voor een dubbele scharnierdeur met transparant glas. Het ontwerp van de deur is volledig aan u.

Nee, dat hoeft niet. In overleg met onze tekenaar kunnen we een unieke deur voor u creëren, volledig naar uw wens. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat is volledig aan u. Maar onze standaard is wel dat de deuren geïsoleerde zijn. We kunnen deuren uitvoeren in hoogrendements HR++ glas, maar ook in transparant glas en melkglas. De kosten van HR++ glas zijn hoger dan normaal glas.

Nee, doordat wij staan voor 100% kwaliteit maken wij gebruik van staal. Staal is zwaarder dan een gemiddelde deur dus deze hebben ook meer steun nodig. Daarom maken wij altijd een kozijn op maat zodat de deur er precies invalt en er geen keuren of tochtgaten aanwezig zijn.

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen deuren in uw keuken

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?