trappen en balustrades op maat

Stalen trappen op maat

trappen en balustrades op maat

Bent u op zoek naar een stalen trap voor uw woning of (bedrijfs)pand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Trappen zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen. Of het nu een stijlvolle trap moet zijn in een woning of een industriële slijtvaste trap in een (bedrijfs)pand, wij hebben de expertise in huis om voor iedere situatie de gepaste oplossing te realiseren. Kortom, wij helpen u graag naar een hoger niveau!

Functie en ruimte

veilig en functioneel

Graag adviseren en ondersteunen we u bij het realiseren van elk trapproject waarbij de basis van staal is. Naast een mooi ontwerp van de trap spelen ook de functie en veiligheid een rol. We verdiepen ons dan ook graag in uw situatie en hebben de expertise in huis om u van een gedegen advies te voorzien.

Enkele voorbeelden van onze realisaties

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

De trap tot kunst verheven

ELKE TRAP UNIEK

Door te spelen met vormen en materialen kan een trap een waar kunstwerk worden, een eyecatcher in uw woning of (bedrijfs)pand. Van een royale, uitnodigende entreetrap tot een designtrap met zwevende treden, van een recht-toe-recht-aan trap tot  een wenteltrap, het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Door staal te combineren met hout en/of glas is het mogelijk een stijlvolle, ingetogen of juist sprankelende uitstraling te creëren.

GEREALISEERDE trappen & balustrades PROJECTEN

Een greep uit onze meesterwerken!

Rhenen
Bordes trap met balustrades en stalen deur
Gameren
Stalen bordestrappen voor ISO Group
Alblas
Stalen trap in prachtig nieuw bedrijfspand
Almelo
Trap van roestvrij staal met eikenhouten treden
Houten
Complete verbouwing met stalen (taats)deuren in modern-landelijke zorgboerderij
Cothen
Roestvrij stalen trap in Cothen
Driebergen
Stalen trappen & balustrade
Meer inspiratie opdoen?
Gerrit Jager Lassen

trappen en balustradeds producEren we IN EIGEN WERKPLAATS

Al onze producten worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. De lijnen tussen onze ontwerpers op het kantoor en de vakmensen op de werkvloer zijn kort. Samen zorgen ze voor een prachtig eindproduct. En daarbij: Maatwerk is voor ons de standaard. 

ONZE WERKWIJZE

Met oog voor elk detail

Trappen8

De beste partij voor uw trappen en balustrades op maat!

Graag delen wij onze expertise en denken we met u mee om te komen tot het ultieme eindresultaat. Daarnaast nemen wij u desgewenst alle zorg uit handen, van ontwerp tot montage. Uw opdracht is bij ons in goede handen!

Path 3676

Persoonlijk Advies?

Graag nodigen wij u uit in onze showroom en werkplaats. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en laten we alle mogelijkheden zien. Zo krijgt u een product wat tot in detail afgestemd is op uw wensen en smaak. Ook laten we u graag zien hoe onze producten op een vakkundige wijze vervaardigd worden in onze werkplaats. Welkom!

Rectangle 579 2 1

Gratis brochure?

In onze brochure vindt u interessante artikelen, achtergrondinformatie over ons bedrijf en natuurlijk veel inspirerende foto’s van gerealiseerde projecten.

Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in. Wij sturen u de brochure gratis en zo spoedig mogelijk toe.