Stalen taatsdeuren

Stalen taatsdeur

stalen taatsdeuren op maat

Stalen taatsdeur

Wilt u een stalen taatsdeur in uw woning of bedrijf, maar weet u niet waar u deze het beste af kunt nemen? Zoek dan niet langer en kies voor Van Dijk Metaaldesign! Wij zijn een jong bedrijf met een passie voor metaaldesign en al meer dan zeven jaar aan ervaring. Stalen taatsdeuren zijn een van de specialiteiten waar wij in uitblinken! Wij maken al onze producten op maat in onze eigen werkplaats en ontzorgen onze klanten vanaf het eerste moment. Samen met u kijken we welke stalen taatsdeur het beste past in uw interieur. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat. Zorgeloos genieten van tijdloze designs, dat is waar wij voor staan!  

Wat is een taatsdeur?

Weet u niet zeker wat een taatsdeur is, bijvoorbeeld ten opzichte van een scharnierdeur? Wij kunnen het voor u uitleggen. Een taatsdeur is met een scharnier vastgezet in de boven- en onderkant van de deur. Deze wordt ook aan het plafond en de vloer gemonteerd, in plaats van aan de muren zoals vaak het geval is bij een scharnierdeur. Daardoor kan de deur opendraaien om een verticale as, wat niet alleen praktisch is maar ook erg elegant oogt. Andere kenmerken van een taatsdeur:

  • De deur kan zowel naar binnen als naar buiten draaien;
  • U hoeft geen rekening te houden met een deur die slechts draait naar één kant;
  • Taatsdeuren zijn relatief erg voordelig;
  • Taatsdeuren zijn opvallend en origineel.

Stalen taatsdeuren op maat

Bij Van Dijk Metaaldesign maken we al onze producten op maat, zo ook onze stalen taatsdeuren. Daardoor weet u zeker dat de deur altijd past. Wij komen namelijk eerst langs voor een inmeting, voordat wij een mal maken voor de deur. Daarna wordt deze pas geproduceerd. Het voordeel van producten op maat is dat ze exact kunnen voldoen aan de wensen van de klant. Wij nemen eerst met u door wat u precies wilt voordat wij aan de slag gaan. Hierdoor weet u zeker dat u straks het metaaldesign van uw dromen ontvangt!

voorbeelden van onze stalen deuren

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Kosten stalen taatsdeur

Van alle stalen deuren, zijn taatsdeuren het voordeligst. Schuifdeuren of scharnierdeuren van staal zijn namelijk al gauw € 500,- tot € 1.000,- duurder. Een taatsdeur ziet er dus niet alleen mooi uit, maar helpt u ook om wat kosten te besparen! Het verschilt nog een beetje per leverancier en fabrikant, maar over het algemeen kunt u een stalen taatsdeur aanschaffen en laten plaatsen voor ongeveer € 2.500,-. Voor meer informatie en voor de exacte kosten kunt u contact met ons opnemen!

Kan een stalen taatsdeur in een bestaand kozijn?

Een taatsdeur kan helaas niet worden geplaatst in een bestaand kozijn. Dit heeft te maken met het gewicht van een stalen deur. Stalen deuren wegen namelijk een stuk meer dan een deur van bijvoorbeeld hout of kunststof. Daardoor kunnen de meeste kozijnen dit gewicht niet dragen en loopt u het risico dat het kozijn breekt en zo schade aan de deur veroorzaakt. Daarom kunnen wij dit helaas niet doen. Wel kunnen wij voor u een nieuw kozijn met dezelfde afmetingen maken, waardoor er nog steeds zo min mogelijk hoeft te worden veranderd. Dat is wel zo gemakkelijk!

Waarom Van Dijk Metaaldesign?

Wanneer u kiest voor Van Dijk Metaaldesign, kiest u voor kwaliteit. Bij ons is maatwerk namelijk niet een uitzondering, maar de norm. Voor elke klant, gedurende het hele proces, van ontwerp tot uitvoering, streven wij ernaar om passend werk te leveren. Dat zorgt namelijk voor het mooiste resultaat. Andere redenen om voor Van Dijk Metaaldesign te kiezen zijn:

  • Klanttevredenheid staat bij ons op één;
  • Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze producten;
  • Wij zijn een klein team dat goed met elkaar communiceert.

Onze medewerkers hebben elkaar gevonden in een passie voor exclusief metaaldesign, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. We hebben al veel projecten op onze naam staan, zoals het vervaardigen van ambachtelijke deuren, stalramen en trappen. Mede hierdoor en door het feit dat wij werken in een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld, kunnen wij onze klanten verzekeren van de beste service!

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen deuren op maat

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?

GEREALISEERDE stalen deuren PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Boskoop
Stalen deuren in warme woning
Ridderkerk
Stalen wand met schuifdeur
Arnhem
Stalen deuren en roomdivider in een monumentale villa
Opheusden
Stalen schuifdeuren in het brons met ronde boog
Arnhem
Klassieke stalen scharnierdeur met zijlicht
Groesbeek
Dubbele stalen schuif- en scharnierdeuren
Tiel
Stalen taatsdeur met ronde boog en zijlicht
Culemborg
Stalen scharnierdeur met zijlicht in Culemborg
Houten
Complete verbouwing met stalen (taats)deuren in boerderij
Timmersmansveen
Stalen schuifdeuren en stalen FritJurgens taatsdeur
Culemborg
Stalen puien met schuifdeuren en taatsdeur
Culemborg
Stalen taatsdeuren in RAL kleur 7021
Meer inspiratie opdoen?

Zondag gesloten

Beste bezoeker,
 
Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het niet mogelijk om op zondag een offerte aan te vragen of een showroom afspraak in te plannen.
 
Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.