Stalen deuren Opheusden

Stalen taatsdeur met ronde boog

Stalen deuren in Opheusden

Bent u op zoek naar dé specialist die stalen deuren kan plaatsen in Opheusden en omgeving? Dan zit u bij Van Dijk Metaaldesign goed. We hebben al veel verschillende projecten met stalen deuren opgeleverd en zijn gespecialiseerd in het leveren van metaaldesign op maat. Elk project is bij ons namelijk uniek en aangepast aan uw wensen! Ons bedrijf is gevestigd in Kesteren, maar we zijn werkzaam door heel Nederland. Deuren van staal worden steeds vaker aangevraagd, wat ook niet gek is: deze stijl past namelijk in vrijwel elke inrichting! Hieronder zetten we meer voordelen van deze deur op een rijtje.

Waarom kiezen voor stalen deuren?

Stalen deuren worden tegenwoordig steeds populairder, ook in Opheusden. U zult ze dan ook vaak tegenkomen in huizen die net zijn gerenoveerd of nieuw zijn gebouwd. Dat is ook niet gek, gezien de voordelen die deze stijl deur met zich meebrengt! Het grootste voordeel van stalen deuren is dat je door de deur heen kunt kijken. Dankzij het glas en het stevige metalen frame ontstaat er een deur die stoer en duurzaam oogt, maar tegelijkertijd veel licht en ruimte in een kamer creërt. Uw hele interieur lijkt groter en donkere hoekjes zijn verleden tijd.

 

Daarnaast zijn stalen deuren ook nog eens bijna volledig onderhoudsvrij! U hoeft ze alleen af en toe af te stoffen. Ook past deze stijl deur in bijna elk interieur, of u nou houdt van een moderne, industriële of landelijke uitstraling. Stalen deuren zijn een klassieker in een modern jasje, omdat ze zich zo goed aanpassen aan hun omgeving. De deuren zijn strak maar simpel, en daardoor goed te combineren met verschillende stijlen. 

Verschillende soorten deuren

De keuze in soorten deuren is reuze, al helemaal wanneer elke deur op maat gemaakt kan worden. Een standaard stalen deur bestaat dan ook eigenlijk niet! Toch zijn er al wel een paar punten waar u over na kunt denken wanneer u stalen deuren in Opheusden overweegt. Denk bijvoorbeeld aan:

 In welke ruimte u de deur wilt plaatsen;

 Wilt u een deur met scharnieren of een schuifdeur;

 Hoe groot is de ruimte waarin de deur komt;

 Wat voor soort glas wilt u in de deur;

 Welke kleur deur vindt u het mooist?

Ook de soort deur kan nog verschillen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor enkele of dubbele deuren en tussen ensuite-, schuif- of tussendeuren. Het is misschien een beetje overweldigend wat er allemaal mogelijk is! Daarom gaan we bij Van Dijk Metaaldesign graag met u in gesprek om uw voorkeuren door te nemen. Samen komen we dan tot het ideale ontwerp!

voorbeelden van onze stalen deuren

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Vakspecialisten van Van Dijk Metaaldesign

Door te kiezen voor Van Dijk Metaaldesign, kiest u voor een jong maar ervaren bedrijf met een passie voor metaaldesign. We zijn werkzaam door heel Nederland en vervaardigen mooie metalen producten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast stalen deuren creëren wij ook ander moois. U kunt hierbij denken aan trappen, balustrades of stalramen. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat ook zijn en streven er voortdurend naar om te groeien. Doordat we werken in een hecht team zijn de lijnen van communicatie kort, zodat we altijd goed overzicht hebben over onze projecten. Daarnaast werken we ook met een eigen werkplaats, waardoor we altijd slechts een paar stappen verwijderd zijn van de uitvoering. Daardoor leveren we altijd producten van hoogwaardige kwaliteit die écht op maat zijn gemaakt! Twijfelt u nog? Neem dan gerust eens contact met ons op om even kennis te maken of om vragen te stellen. Wij gaan graag met u in gesprek!

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen deuren op maat

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?

GEREALISEERDE stalen deuren PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Lopik
Witte stalramen in traditionele stijl
Gorinchem
Stalen puien met scharnierdeuren
Dieren
Prachtige stalramen en een sierlijke buitendeur
Markelo
Witte stalramen en glazen puien
Rhenen
Bordes trap met balustrades en stalen deur
Lienden
Stalen schuifdeuren in een knus huis
Opheusden
Stalen taats- en scharnierdeuren
Opheusden
Stalen pui en stalen taatsdeuren
Dodewaard
Scharnierdeuren in een kantoorruimte
Boskoop
Stalen deuren in warme woning
Ridderkerk
Stalen wand met schuifdeur
Arnhem
Stalen deuren en roomdivider in een monumentale villa
Opheusden
Schuifdeuren met ronde boog
Arnhem
Klassieke scharnierdeur met zijlicht
Groesbeek
Dubbele schuifdeur en enkele scharnierdeuren
Meer inspiratie opdoen?