GEÏSOLEERDE STALEN BUITENDEUREN​

Stalen geïsoleerde buitendeuren

GEÏSOLEERDE stalen BUITENDEUREN

De geïsoleerde stalen buitendeuren, -ramen en – puien van Van Dijk Metaaldesign hebben charme. De slanke vormgeving met een goed doordacht lijnenspel geeft een elegante uitstraling aan uw woning of (bedrijfs)pand. Of er nu een industriële, moderne, landelijke of klassieke uitstraling gecreëerd moet worden, voor iedere stijl hebben wij de juiste oplossing!

Maatwerk

VAN OFFERTE TOT DE PLAATSING​

Vanaf het uitbrengen van de offerte tot het plaatsen van uw nieuwe geïsoleerde stalen deur, -kozijn of -pui, het is allemaal maatwerk. Wij voeren alles uit in eigen beheer: inmeten op locatie, ontwerpen/tekenen, productie en plaatsing. Wij zijn er in het hele proces op ingesteld u maximaal te ontzorgen!

ISOLATIE VERZEKERD

Voor een goede isolatie gebruiken we innovatieve profielen met een koudebrugonderbreking van kunststof. Een ingenieus systeem waardoor de buiten- en binnenzijde van het staal geen contact meer met elkaar hebben. In combinatie met hoog rendement isolatieglas bereiken we uitstekende isolerende kwaliteiten.

Enkele voorbeelden van onze realisaties

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

onderhoudsvrije geïsoleerde deuren

Een geïsoleerd stalen buitendeur, -kozijnen of -pui is in alle opzichten een duurzame keuze. Onze stalen producten zijn sendzimir verzinkt en daarna voorzien van een kwalitatief hoogwaardige poedercoating in de gewenste kleur. Hierdoor krijgt roest geen kans! Het onderhoud van een stalen deur is hierdoor minimaal.

GEREALISEERDE buitendeuren PROJECTEN

Een greep uit onze meesterwerken!

Hendrik ido Ambacht
Stalen schuifdeuren in veranda
Kesteren
Stalen buitenpuien in luxe villa
Hendrik ido Ambacht
Stalen buitendeuren in buitenkamer
Kesteren
Stalen geïsoleerde buitenpui met deuren
Ochten
Stalen geïsoleerde buitendeur
Utrecht
Stalen taatsdeur met ronde boog
Houten
Complete verbouwing met stalen (taats)deuren in modern-landelijke zorgboerderij
Houten
Geïsoleerde buitenpuien en stalramen
Lienden
Niet geïsoleerde buitendeur van staal
Meer inspiratie opdoen?

Onze werkwijze

VLAKVERDELING

De vakverdeling is bepalend voor de sfeer. Voor iedere stijl kan een passende uitstraling gecreëerd worden. Van subtiel modern tot landelijk of klassiek. In onze showroom vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Vlak verdeling 1

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN GEÏSOLEERDE STALEN BUITENDEUR?

Stalen geïsoleerde buitendeuren
Path 3676

Persoonlijk Advies?

Graag nodigen wij u uit in onze showroom en werkplaats. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en laten we alle mogelijkheden zien. Zo krijgt u een product wat tot in detail afgestemd is op uw wensen en smaak. Ook laten we u graag zien hoe onze producten op een vakkundige wijze vervaardigd worden in onze werkplaats. Welkom!

Rectangle 579 2 1

Gratis brochure?

In onze brochure vindt u interessante artikelen, achtergrondinformatie over ons bedrijf en natuurlijk veel inspirerende foto’s van gerealiseerde projecten.

Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in. Wij sturen u de brochure gratis en zo spoedig mogelijk toe.