BEN JIJ UIT HET JUISTE METAAL GESNEDEN?

Smeedwerk op maat

BEN JIJ UIT HET JUISTE METAAL GESNEDEN?

Van Dijk Metaaldesign is volop in ontwikkeling. Een jong, gedreven team werkt iedere dag vol enthousiasme aan mooie en uitdagende opdrachten.

Heb je passie voor je vak? Leg je de lat hoog en ben je een teamplayer? Dan pas je helemaal in het team van Van Dijk Metaaldesign! Bekijk de vacatures en solliciteer direct.

OPENSTAANDE VACATUREs

Helaas! Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures

UIT HET JUISTE HOUT METAAL

Niet iedereen past bij ons. Het DNA van ons bedrijf is een nuchtere Betuwese mentaliteit. Dat betekent meer leveren dan je belooft, geen woorden maar daden. We bieden talent de ruimte. Ook als je net van school komt, er loopt namelijk gigantisch veel ervaring rond in ons bedrijf waar je veel van kunt leren. In ons team hebben collega’s wat voor elkaar over. We werken samen aan één doel: de topkwaliteit leveren die onze klanten trots aan hun vrienden laten zien.

Van Dijk Metaaldesign

Bij Van Dijk Metaaldesign werken we met eersteklas machines. We laten niets aan het toeval over.
Over ons 10

WAT KAN JE VERWACHTEN

Je krijgt er ook veel voor terug. Fantastische reviews en complimenten van klanten zijn natuurlijk het leukst. We maken van werken een feest maar organiseren ook leuke teamuitjes en onze salarissen zijn uitstekend, boven de metaal-cao. Bovendien krijg je een goede uitrusting, zoals je mag verwachten van een producent in het topsegment als Van Dijk Metaaldesign.

Over ons 11

WERKEN BIJ VAN DIJK METAALDESIGN

Van Dijk Metaaldesign herken je aan het traditionele vakmanschap. Passen we bij elkaar? Bekijk dan onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie. En kom gerust eens langs.