Stalen deuren Kesteren

Stalen taatsdeur met ronde boog

Stalen deuren Kesteren

Bent u woonachtig in Kesteren en op zoek naar stalen deuren? Bij Van Dijk Metaaldesign maken we uw droomdeur op maat! We zijn gespecialiseerd in metaaldesign en hebben al veel mooie projecten op onze naam staan, waaronder veel stalen deuren. Elk project is voor ons uniek en we streven er altijd naar om de klant van ontwerp tot uitvoering te ontzorgen. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van mooie nieuwe deuren!

Stalen deuren: voor elk interieur

Stalen deuren zien er strak en stoer uit, maar dat betekent niet dat ze alleen geschikt zijn voor industriele of moderne inrichtingen. Ze staan namelijk net zo mooi in een klassiek of landelijk interieur! Dit komt omdat de deuren vrij simpel zijn, met weinig frame en veel glas. Hierdoor maken ze de ruimte waarin ze worden geplaatst lichter én zorgen ze dat deze ruimer lijkt! Zo creëert u gemakkelijk een open sfeer en zijn donkere plekken in de kamer verleden tijd. U kunt goed door de deur heen kijken en deze past zich daardoor als het ware aan zijn omgeving aan. Stalen deuren zorgen zo voor eenheid en rust in een woning. Ze worden dan ook niet voor niets een klassieker in een modern jasje genoemd! 

Ook hebben de deuren weinig onderhoud nodig: u hoeft ze alleen maar af en toe af te stoffen.

Voorbereiding is het halve werk

Voordat u bij ons stalen deuren afneemt, is het goed om u een beetje voor te bereiden op wat er allemaal nodig is. Een ‘standaard’ stalen deur bestaat namelijk niet en omdat wij alles op maatwerk leveren is er heel veel mogelijk! Zo kunnen wij stalen ensuite deuren leveren, schuifdeuren, taatsdeuren, enkele of dubbele deuren. Ook het soort glas in de deur kan naar uw wens worden aangepast, net als de kleur van het frame en de wijze waarop de deur opent. Om niet overweldigd te raken van de keuzes, kunt u uzelf alvast een paar vragen stellen die het kiezen gemakkelijker maken:

 Welk budget hebt u voor de aanschaf van de deuren?

 Voor welke ruimte wilt u graag stalen deuren?

 Hoe groot is de ruimte en waar wilt u de nadruk op leggen?

 Wat voor soort glas wilt u in de deur?

 Hoe ziet de sparing waar de deur in komt eruit?

Wat voor deur u ook kiest, wij maken hem volledig op maat. Dit doen we door eerst de deur te komen inmeten en de mallen op locatie klaar te maken. Zo weet u zeker dat de deur straks als gegoten zit!

voorbeelden van onze stalen deuren

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Andere diensten bij Van Dijk Metaaldesign

Bij Van Dijk Metaaldesign zijn we er trots op dat we al onze projecten op maat leveren. Maatwerk is bij ons namelijk niet een uitzondering, maar de norm. Daardoor zijn onze klanten altijd verzekerd van een product dat perfect aansluit bij hun wensen! Naast stalen deuren leveren wij ook diverse andere producten, voor zowel binnens- als buitenshuis. Denk hierbij aan stalramen, trappen, balustrades, taatsdeuren, schuifdeuren of metalen wanden. Wij kunnen onze klanten dus helpen wanneer zij slechts een paar ramen willen vervangen, maar ook wanneer ze meerdere producten willen tijdens een verbouwing. Geen project is ons te gek, we denken graag met u mee en streven altijd naar het leveren van de beste service. Met meer dan zeven jaar aan ervaring, een hecht team en een eigen werkplaats, bent u bij Van Dijk Metaaldesign dan ook verzekerd van de beste kwaliteit. We hopen gauw uw project waar te mogen maken!

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen deuren op maat

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?

GEREALISEERDE stalen deuren PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Lopik
Witte stalramen in traditionele stijl
Gorinchem
Stalen puien met scharnierdeuren
Dieren
Prachtige stalramen en een sierlijke buitendeur
Markelo
Witte stalramen en glazen puien
Rhenen
Bordes trap met balustrades en stalen deur
Lienden
Stalen schuifdeuren in een knus huis
Opheusden
Stalen taats- en scharnierdeuren
Opheusden
Stalen pui en stalen taatsdeuren
Dodewaard
Scharnierdeuren in een kantoorruimte
Boskoop
Stalen deuren in warme woning
Ridderkerk
Stalen wand met schuifdeur
Arnhem
Stalen deuren en roomdivider in een monumentale villa
Opheusden
Schuifdeuren met ronde boog
Arnhem
Klassieke scharnierdeur met zijlicht
Groesbeek
Dubbele schuifdeur en enkele scharnierdeuren
Meer inspiratie opdoen?