Stalen deuren in het zwart

stalen zwarte deuren in de slaapkamer

Stalen deuren in het zwart

Een stalen deur in het zwart is een echt blikvanger in uw interieur. Een zwarte deur past namelijk bij elk interieurontwerp, of u nu landelijk woont, de voorkeur geeft aan minimalisme of liever een scandinavische inrichting heeft. Een stalen deur in zwart is een echt blikvanger en is beschikbaar in vele verschillende designs. Heeft u liever iets origineels en ontwerpt u graag zelf uw deur? Ook dat is mogelijk.

Stalen deur in zwart of een andere kleur

Onze stalen deuren worden standaard in zwart geleverd, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Zo voeren wij onze deuren ook uit in wit, brons of elke andere kleur.

Ons assortiment bevat verschillende soorten deuren. Zo kunt u kiezen uit de volgende varianten.

  • De stalen scharnierdeur
  • De stalen taatsdeur
  • De stalen schuifdeur

Scharnierdeuren zijn de meest voorkomende deuren. Dit soort deur zit verankerd in een kozijn en gaat open en dicht met scharnieren. Deze deur kan naar één kant worden geopend en kan worden uitgevoerd met een slot. Zo is deze deur niet alleen geschikt als stalen voordeur, maar ook als badkamerdeur, slaapkamerdeur, kantoordeur, etc. De deur heeft een draaihoek, waarvoor voldoende ruimte beschikbaar moet zijn in de kamer.

De stalen taatsdeur is een zeer moderne stalen deur in zwart. Deze deur draait om een taats heen en kan naar beide kanten geopend worden. De taats zit verankerd in het plafond en in de vloer. Dit geeft een minimalistische en moderne uitstraling aan uw interieur. De taatsdeur kan makkelijk verankerd worden, waardoor deze op een hoek van 90 graden open kan blijven staan. Hierdoor is deze deur uitermate geschikt als deur naar de keuken of naar de woonkamer, omdat deze deuren vaker open moeten blijven staan. 

Schuifdeuren worden vaak gebruikt als stalen deur in zwart in de woonkamer. Daar is meestal meer ruimte voor de deur om opengeschoven te kunnen worden. Ook worden stalen schuifdeuren vaak gebruikt als schuifpui naar de tuin.

Ontwerp van uw stalen deur in zwart

In ons aanbod vindt u verschillende ontwerpen voor uw stalen deur in zwart. Welke deur u ook kiest, wij kunnen de ontwerpen van de frames op elke soort deur toepassen. Ontwerpen waar u uit kunt kiezen, zijn bijvoorbeeld:

  • Klassiek ontwerp (het frame is onderverdeeld in vier evenredige ramen)
  • Landelijk ontwerp (het acht kleine ramen in rijen van twee)
  • Modern ontwerp (het frame is onderverdeeld in drie evenredige ramen)
  • Orientaals ontwerp (het frame heeft verschillende vlakken die aan een Aziatisch ontwerp doen denken)
  • Subtiel ontwerp (het frame is ontworpen met één of twee subtiele, dunne balken)


Ook het ontwerpen van uw unieke deur is mogelijk. Onze tekenaar helpt u graag uw droomdeur te realiseren. 

Daarnaast kunt bij ons kiezen voor verschillende soorten glas. Met HR++ glas bent u verzekerd van de beste isolatie die u maar kunt krijgen. Uw stalen deur in zwart is namelijk zeer isolerend, doordat we gebruikmaken van profielen met een isolerende werking, waarbij het staal aan de binnenkant en buitenkant van de deur elkaar niet raken. 

Wanneer u behoefte heeft aan privacy of een ruimte visueel af wilt sluiten, kunnen we u melkglas aanraden. Dit soort troebel glas zorgt ervoor dat u alleen silhouetten door het glas heen kunt zien. Dit is handig voor bijvoorbeeld wasruimtes, bijkeukens, kantoren of toiletdeuren.

voorbeelden van stalen deuren

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Veelgestelde vragen over stalen buiten puien

Alle vragen op een rij

Wij produceren scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Heeft u een speciale wens? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat ligt erg aan uw persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een minimalistisch interieur? Dan zou u kunnen kiezen voor een moderne taatsdeur.

Het verschilt natuurlijk welke wensen u heeft en voor welk scharniersysteem u gaat. Maar een stalen deur kost tussen de  € 1.500 en € 3.000. 

De indeling van de deur en de kleur is ook bepalend voor de prijs, maar een zwarte deur is altijd de goedkoopste optie.

Nee, doordat wij staan voor 100% kwaliteit maken wij gebruik van staal. Staal is zwaarder dan een gemiddelde deur dus deze hebben ook meer steun nodig. Daarom maken wij altijd een kozijn op maat zodat de deur er precies invalt en er geen keuren of tochtgaten aanwezig zijn.

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen deuren in uw keuken

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?