Stalen buitentrap

Stalen wenteltrap

Stalen buitentrap

Wilt u een stalen buitentrap laten vervaardigen door een bedrijf met kennis van zaken? Dan kiest u natuurlijk voor Van Dijk Metaaldesign. Wij zijn een klein metaalbewerkingsbedrijf dat is ontstaan door een passie voor metaaldesign. Vanuit onze eigen productiehal in de Betuwe zijn wij werkzaam door heel Nederland. Omdat wij werken in een hecht team met korte lijntjes, zijn onze klanten bij ons verzekerd van heldere communicatie. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent! Onze klanten kunnen bij ons terecht voor metalen objecten op maat voor zowel binnen- als buitenshuis, zoals bijvoorbeeld een stalen buitentrap. Deze stoere trap gaat lang mee en is een mooie toevoeging aan zowel nieuwbouw als monumentale panden.

Wat kost een stalen buitentrap?

Misschien vraagt u zich af, hoeveel kost een stalen buitentrap precies? Over het algemeen liggen deze kosten tussen de € 3.000,- en € 7.500,-. Er zijn verschillende factoren die bepalen wat de exacte prijs wordt, zoals bijvoorbeeld de hoeveelheid verdiepingen waarover de trap moet lopen, de afmetingen, de vorm, de opbouw en het soort metaal dat moet worden gebruikt. Door extra’s toe te voegen zoals trapleuningen of trapverlichting kan de trap nog wat duurder uitvallen, maar heeft u wel écht een uniek ontwerp. Daarnaast:

  • Gaat een trap van staal erg lang mee;
  • Is het een investering waar u wel een heel leven van kunt genieten;
  • Staal is een heel robuust materiaal;
  • Staal heeft weinig onderhoud nodig;
  • Staal is een duurzaam materiaal.
Genoeg redenen om over te stappen op een stalen buitentrap dus!

 

Waarom kiezen voor een stalen buitentrap?

U bent misschien benieuwd naar de voordelen van een stalen buitentrap. Bij buitentrappen is het natuurlijk het belangrijkst dat ze erg weerbestendig zijn. De trap is immers blootgesteld aan de elementen en moet goed blijven staan tijdens regen, wind en droogte. Daarnaast is ook de functionaliteit van de buitentrap belangrijk: deze moet namelijk goed toegankelijk zijn, zeker wanneer de trap wordt gebruikt in de buurt van een nooduitgang. 

voorbeelden van onze stalen trappen

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Liever buiten een stalen bordestrap of wenteltrap? Dat kan ook!

Wilt u van uw stalen buitentrap een bordestrap of wenteltrap maken? Ook dat is mogelijk! Beide trappen zijn weer nét even anders en zorgen er daarom voor dat uw buitentrap extra opvalt. Een bordestrap is een trap die onderbroken wordt door één of meerdere bordessen. Daarmee creëert u diverse pauzemomentjes op de trap, wat niet alleen esthetisch rustiger oogt maar er ook voor zorgt dat personen die slechter ter been zijn prettiger de trap kunnen beklimmen. Dankzij de bordessen kan de trap ook gemakkelijker van richting veranderen, bijvoorbeeld wanneer u deze om een gebouw heen wilt laten lopen. 

Een wenteltrap zorgt daarentegen weer voor een efficiënter gebruik van de ruimte, zeker wanneer deze beperkt is. De trap loopt namelijk niet in een rechte lijn omhoog maar draait om een vast punt heen naar boven toe. De spiralende vorm is een echte aandachtstrekker en geeft de trap een luchtig, vloeiend geheel. Een stalen buitentrap in deze vorm kan bijvoorbeeld goed worden gebruikt om toegang te geven tot een balkon. 

Waarom kiezen voor Van Dijk Metaaldesign?

Door een stalen buitentrap af te nemen bij Van Dijk Metaaldesign, kiest u voor een bedrijf dat let op de details. Door zelf de metingen en de plaatsing te doen, kunnen wij met alle kleinigheden rekening houden. Een trap is immers pas écht af wanneer deze tot in de kleine puntjes is afgewerkt! Wij zijn trots dat maatwerk bij ons ook echt maatwerk is. Andere redenen om voor Van Dijk Metaaldesign te kiezen zijn:

  • Klanttevredenheid staat bij ons op één;
  • Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze producten;
  • Wij werken met een klein team dat goed communiceert.

Heeft u nog vragen over onze stalen buitentrap of wilt u meer weten over onze diensten? Ga dan in gesprek met onze klantenservice! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0488 – 72 70 70 of door een e-mail te sturen.

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen bordestrap op maat

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?

GEREALISEERDE stalen deuren PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Rhenen
Bordes trap met balustrades en stalen deur
Gameren
Stalen bordestrappen voor ISO Group
Alblas
Stalen trap in prachtig nieuw bedrijfspand
Almelo
Trap van roestvrij staal met eikenhouten treden
Houten
Complete verbouwing met stalen (taats)deuren in modern-landelijke zorgboerderij
Cothen
Roestvrij stalen trap in Cothen
Driebergen
Stalen trappen & balustrade
Meer inspiratie opdoen?