Opzoek naar een stalen deur in Veenendaal?

Stalen deur brons

Opzoek naar een stalen deur in veenendaal?

Stalen deuren zijn in Veenendaal niet meer uit het interieur weg te denken. Van moderne stadswoning tot woonboerderij: stalen deuren zijn in Veenendaal een echte trend. Benieuwd wat een stalen deur voor uw woning kan betekenen? Lees dan verder.

Stalen buitendeuren in Veenendaal

Wanneer uw gasten arriveren, is uw voordeur het eerste dat ze zien. Maak van uw voordeur een echte blikvanger voor een geweldige eerste indruk, door middel van een stalen deur. Stalen buitendeuren worden meestal in zwart opgeleverd, maar kunnen ook in allerlei andere kleuren worden gemaakt. Zo worden stalen deuren in brons of stalen deuren in wit steeds populairder. 

Een zwarte stalen deur heeft een moderne uitstraling en valt meteen op aan de buitenkant van uw huis. Een bronzen buitendeur geeft daarentegen een retro en zeer luxe uitstraling. Heeft u veel wit aan de buitenkant van uw huis en creëert u liever rust in het exterieur van uw huis? Kiest u dan voor een rustgevende stalen deur in wit. 

Heeft u liever uw eigen kleur op uw stalen deuren in Veenendaal? Dat is bij ons geen probleem. We leveren uw deur op in kaal staal, met een laag menie. Deze grondverf zorgt ervoor dat uw deur is beschermd tegen corrosie en kan gelijk overgeverfd worden.

Geïsoleerde stalen deuren in Veenendaal

We worden vaak gevraagd om in Veenendaal geïsoleerde stalen buitendeuren te ontwerpen en plaatsen. Een geïsoleerde deur is de perfecte energiebesparende maatregel. Normalerwijze geleid staal makkelijk warme en koude lucht. Dit is niet goed voor uw energieverbruik, omdat koude lucht in de winter makkelijk via het staal naar binnen gaat en warme lucht uw huis makkelijk verlaat. Ook in de zomer kan de koele lucht van uw airconditioning de woning makkelijk verlaten. Dit zorgt ervoor dat u constant moet stoken of veel elektriciteit verbruikt om uw woning op temperatuur te houden. 

Om dit op te lossen, maken we gebruik van een innovatieve koudebrugonderbreking in onze stalen producten. Deze koudebrugonderbreking maakt gebruik van een kunststof isolator tussen het staal en het glas, waardoor uw stalen deuren en kozijnen uitstekend isoleren. Dit kan uw energieverbruik drastisch verlagen en u tevens veel energiekosten besparen. Uw geïsoleerde stalen deuren in Veenendaal en omgeving helpt hiermee om de algemene energieverbruik te verminderen en onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verkleinen. U helpt hiermee niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu.

voorbeelden van onze stalen deuren

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Soorten stalen deuren

Wanneer u stalen deuren in Veenendaal gaat bestellen, kunt u kiezen uit verschillende soorten deuren. We produceren namelijk de volgende stalen deuren.

  • Stalen scharnierdeuren
  • Stalen schuifdeuren
  • Stalen taatsdeuren

Stalen scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren maken we graag voor u op maat. Heeft u dus een deurgat met aparte afmetingen? Geen probleem: we meten uw deurgat zorgvuldig op en zorgen dat alles precies past. Scharnierdeuren kunt u laten uitvoeren met een zijlicht. Dit extra raam aan de zijkant van uw deur, laat extra licht door, waardoor u kunt genieten van een ruimtelijk gevoel in uw woning. Scharnierdeuren kunnen naar één kant geopend worden en kunnen worden uitgevoerd met een slot. Hierdoor zijn ze zeer geschikt als o.a. badkamerdeur, slaapkamerdeur en buitendeur. 

Ook worden scharnierdeuren vaak gebruikt als toegangsdeur naar een toiletruimte of waskamer. U kunt deze deuren namelijk laten uitvoeren met melkglas. Dit troebele glas zorgt ervoor dat de ruimte visueel is afgesloten, maar dat er toch veel lichtinval is. Hiermee is een donker toilet of washok verleden tijd. 

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren worden in Veenendaal vaak gebruikt als decoratief element in grote woningen of als schuifpui naar de achtertuin. Voor schuifdeuren heeft u veel ruimte nodig, omdat de deuren naar de zijkant moeten schuiven. Schuifdeuren hebben hierdoor geen draaihoek. Omdat de schuifdeur vaak groter is dan de scharnierdeur, zorgt deze deur voor extra veel lichtinval. Ook stalen schuifdeuren kunnen worden geïsoleerd.

Stalen taatsdeur

Stalen taatsdeuren in Veenendaal hebben vele functies. Een stalen taatsdeur draait om een as (oftewel taats) heen en kan daardoor naar beide kanten geopend worden. De stalen taatsdeur wordt met een zachte touch geopend, waardoor er weinig kracht nodig is om de deur te openen. Hierdoor is een taatsdeur zeer geschikt voor ouderen of kinderen. 

Een stalen taatsdeur wordt ook vaak gebruikt als toiletdeur of toegangsdeur voor mindervaliden. De deur kan namelijk makkelijk verankerd worden, waardoor een rolstoel- of rollatorgebruiker meer tijd heeft om door de deur te komen. Ook kan de deur vanaf elke hoogte worden geopend. Omdat de taatsdeur niet in een deurkozijn valt, geeft deze stalen deur een moderne en minimalistische uitstraling aan uw interieur.

3D-visualisering

Bent u benieuwd hoe uw deur er uit komt te zien en hoe de deur in uw interieur staat? We maken graag een 3D-voorstelling van uw deur, zodat u voor de productie al kunt zien of uw stalen deur in Veenendaal naar wens is. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Adres wordt automatisch opgehaald

eerste stap naar stalen deuren in uw keuken

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?