Stalen deur woonkamer

Stalen schuifdeuren7

Stalen deur woonkamer

Wilt u een mooie stalen deur plaatsen in uw woonkamer? Dat kan natuurlijk bij Van Dijk Metaaldesign. Wij maken al onze producten op maat, waardoor u zeker weet dat uw stalen deuren perfect passen. Doordat we werken in een hecht team, zijn de lijnen van communicatie kort, zodat we altijd goed overzicht hebben van onze projecten. Daarnaast werken we ook met een eigen werkplaats, waardoor we altijd slechts een paar stappen verwijderd zijn van de uitvoering. Daardoor leveren we altijd producten van hoogwaardige kwaliteit die écht op maat zijn gemaakt!

Wat kost een stalen deur?

Bent u benieuwd naar de kosten van een stalen deur in uw woonkamer? Wij kunnen u hier meer over vertellen! Het verschilt natuurlijk een beetje per fabrikant en installateur, maar een stalen deur zal al gauw € 2.500,- – € 3.000,- kosten. Het mechanisme waarmee u de deur opent is hier ook bepalend in: een taatsdeur is bijvoorbeeld iets goedkoper dan een stalen scharnierdeur. Stalen schuifdeuren zijn het prijzigst, hierbij komt u al gauw uit op een prijs vanaf € 3.500,-. De kosten lijken misschien wat hoog, maar wanneer u bedenkt dat het gaat om deuren op maat die zijn gemaakt door een vakman met vele jaren ervaring, valt het uiteindelijk best mee.

Waarom kiezen voor stalen deuren?

Stalen deuren zijn tegenwoordig steeds populairder. U zult ze dan ook vaak tegenkomen in huizen die net zijn gerenoveerd of nieuw zijn gebouwd. Dat is ook niet gek gezien de voordelen die deze stijl deur met zich meebrengt! Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • U kunt door de deur heen kijken dankzij het glas;
  • Glazen deuren ogen stoer en duurzaam;
  • Stalen deuren laten veel licht door;
  • Stalen deuren laten uw interieur groter lijken;
  • Donkere hoekjes zijn verleden tijd.

voorbeelden van onze stalen deuren

In onze showroom laten wij u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Bij welke stijlen past een stalen deur?

Stalen deuren passen in bijna elk interieur, of u nou houdt van een moderne, industriële of liever een landelijke uitstraling. Stalen deuren zijn een klassieker in een modern jasje, omdat ze zich zo goed aanpassen aan hun omgeving. De deuren zijn strak maar simpel en daardoor goed te combineren met verschillende stijlen. Daarnaast zijn stalen deuren ook nog eens bijna volledig onderhoudsvrij en hoeven ze alleen af en toe afgestoft te worden. Dat is wel zo makkelijk!

Kan een stalen deur in een bestaand kozijn?

Een vraag die wij vaak krijgen van onze klanten, is of een stalen deur ook in een bestaand kozijn past. Helaas is dit niet mogelijk. Een stalen deur is namelijk zwaar van gewicht, vergeleken met traditionele deuren van bijvoorbeeld hout. De meeste kozijnen trekken daardoor het gewicht niet van een zware stalen deur. Hierdoor is het niet mogelijk om de deur te plaatsen in een kozijn dat al bestaat. Wel kunnen wij een kozijn maken dat bij de deur past: wij maken namelijk al onze producten op maat en kunnen deze perfect bij u komen inmeten, voordat wij uw deur gaan produceren. 

Vakspecialisten van Van Dijk Metaaldesign

Door te kiezen voor Van Dijk Metaaldesign, kiest u voor een jong maar ervaren bedrijf met een passie voor metaaldesign. We zijn werkzaam door heel Nederland en vervaardigen mooie metalen producten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast stalen deuren voor in de woonkamer, kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Trappen;
  • Balustrades;
  • Stalramen.

Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat ook zijn en we streven er voortdurend naar om te groeien. Twijfelt u nog? Neem dan gerust eens contact met ons op om even kennis te maken of om vragen te stellen. Wij gaan graag met u in gesprek!

Adres wordt automatisch opgehaald
Mocht je bij je offerte-aanvraag foto voorbeelden hebben van de situatie, groter dan 10 MB, dan kun je deze via WeTransfer toevoegen en de link in het bericht plaatsen

eerste stap naar stalen deuren in u woonkamer

Wat gebeurd er nadat ik dit formulier heb ingevuld?

Direct bellen?

GEREALISEERDE stalen deuren PROJECTEN

Een greep uit ons werk!

Lopik
Witte stalramen in traditionele stijl
Gorinchem
Stalen puien met scharnierdeuren
Dieren
Prachtige stalramen en een sierlijke buitendeur
Markelo
Witte stalramen en glazen puien
Rhenen
Bordes trap met balustrades en stalen deur
Lienden
Stalen schuifdeuren in een knus huis
Opheusden
Stalen taats- en scharnierdeuren
Opheusden
Stalen pui en stalen taatsdeuren
Dodewaard
Scharnierdeuren in een kantoorruimte
Boskoop
Stalen deuren in warme woning
Ridderkerk
Stalen wand met schuifdeur
Arnhem
Stalen deuren en roomdivider in een monumentale villa
Opheusden
Schuifdeuren met ronde boog
Arnhem
Klassieke scharnierdeur met zijlicht
Groesbeek
Dubbele schuifdeur en enkele scharnierdeuren
Meer inspiratie opdoen?