Stalen taatsdeuren

Specialist in SMEEDWERK op maat

Smeedwerk op maat

Specialist in SMEEDWERK op maat

Ben je op zoek naar een bedrijf dat uitblinkt in smeedwerk? Dan zit je goed bij Van Dijk Metaaldesign. Vuur, aambeeld en hamer, dat is de basis voor smeden. Dit gaat gepaard met de passie en vakmanschap van de smid. Dat is het recept waarmee wij werken. Elk product wordt op maat gemaakt, maar is toch uniek! Ons team heeft een passie voor het vak, wat is terug te zien in onze producten van hoogwaardige kwaliteit.

 

Het ijzer smeden als…

HET SMEDEN

Wij brengen het spreekwoord ‘het ijzer smeden als het heet is’ in de praktijk. Ons smeedwerk bestaat uit bijvoorbeeld sierhekwerken, uithangborden, huisnummers, gevelletters en nog veel meer. Waar je ook naar op zoek bent, wij gaan graag voor jou aan de slag!

Smeedwerk is een vak dat zich uitstekend leent voor voor maatwerk. Elk product dat wij smeden is uniek, omdat het handgemaakt is. Of je nou op zoek bent naar iets dat past bij de traditionele uitstraling van jouw woning, of iets met een moderner gevoel, wij kunnen het voor je vervaardigen.

Verschillende smeedwerken

Een aantal voorbeelden van wat wij kunnen smeden zijn

Smeedwerk1

ONZE WERKWIJZE

Smeedwerk2

Waarom Van Dijk MetaalDesign?

Ons bedrijf is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor exclusieve metaalbewerking. We zijn een jong en energiek bedrijf dat er constant naar streeft om te blijven innoveren. Dit plezier in ons werk is dan ook terug te zien in onze producten! Smeden is immers een vak apart, waarbij geen enkele klus hetzelfde is.

Omdat we een eigen productiehal hebben, kunnen wij het gehele proces van ontwerp tot uitvoering overzien. Daarbij wordt op elk detail gelet en zijn wij pas tevreden, wanneer jij dat ook bent. Ons kleinschalige team kenmerkt zich door te werken met korte lijnen en duidelijke communicatie. We zijn goed op elkaar ingespeeld, wat terug te zien is in de kwaliteit van ons werk!

Meer inspiratie

Path 3676

Persoonlijk Advies?

Wil jij meer weten over ons smeedwerk, of meteen een offerte opvragen? Dat kan! Bij Van Dijk Metaaldesign zijn we pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Neem daarom nu vrijblijvend contact met ons op!

Rectangle 579 2 1

Gratis brochure?

In de brochure van Van Dijk Metaaldesign vindt u interessante artikelen, achtergrondinformatie over ons bedrijf en natuurlijk veel inspirerende foto’s van gerealiseerde maatwerk projecten. Vul onderstaand formulier in en u krijgt het gratis toegezonden.

GEREALISEERDE PROJECTEN

Al onze meesterwerken in beeld!

Boskoop
Stalen deuren in warme woning
Haaften
Stalramen in monumentale boerderij
Kesteren
Stalen buitenpuien in luxe villa
Hendrik ido Ambacht
Stalen buitendeuren in buitenkamer
Ridderkerk
Stalen wand met schuifdeur
Kesteren
Stalen geïsoleerde buitenpui met deuren
Arnhem
Stalen deuren en roomdivider in een monumentale villa
Opheusden
Stalen schuifdeuren in het brons met ronde boog
Arnhem
Klassieke stalen scharnierdeur met zijlicht
Groesbeek
Dubbele stalen schuif- en scharnierdeuren
Gameren
Stalen bordestrappen voor ISO Group
Ochten
Stalen geïsoleerde buitendeur
Oud-Alblas
Stalen trap in prachtig nieuw bedrijfspand
Tiel
Stalen taatsdeur met ronde boog en zijlicht
Almelo
Trap van roestvrij staal met eikenhouten treden
Meer inspiratie opdoen?

Zondag gesloten

Beste bezoeker,
 
Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het niet mogelijk om op zondag een offerte aan te vragen of een showroom afspraak in te plannen.
 
Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.